Skrzynia biegów 636
• Strona 1 z 1
Skrzynia biegów 636
Witam
Mam pewien problem ze skrzynią biegów w swoim motocyklu, mianowicie podczas jazdy na 2 biegu zaczynają się lekkie szarpnięcia. Skrzynia jest rozkręcona i okazało się że na łożyskach jest luz plus jeden wodzik jest skatowany na maksa. Związku z tym mam pytanie do kogoś kumatego na tym forum, czy skrzynia biegów z wcześniejszych modeli 636 podejdzie? Mam tu na myśli 636 B lub 636 A, dodam że posiadam 636 C ale coś ciężko skrzynię/cześci do niej ogarnąć za rozsądne pieniądze
Mam pewien problem ze skrzynią biegów w swoim motocyklu, mianowicie podczas jazdy na 2 biegu zaczynają się lekkie szarpnięcia. Skrzynia jest rozkręcona i okazało się że na łożyskach jest luz plus jeden wodzik jest skatowany na maksa. Związku z tym mam pytanie do kogoś kumatego na tym forum, czy skrzynia biegów z wcześniejszych modeli 636 podejdzie? Mam tu na myśli 636 B lub 636 A, dodam że posiadam 636 C ale coś ciężko skrzynię/cześci do niej ogarnąć za rozsądne pieniądze
Kawasaki ZX6R 99"
Kawasaki 636 06"
Kawasaki 636 06"
- mmaniakzx6r
- Świeżak
Wodziki wodzikami, a często uszkodzeniu ulegają "górki" bębenka
Odpowiedzialne sÄ… za dopychanie wodzika a wraz z nim trybu skrzyni...
Najlepiej zmienić komplet...
Co do pasowania - nie pomogę... Dawno nie dłubałem takiej kawy...

Odpowiedzialne sÄ… za dopychanie wodzika a wraz z nim trybu skrzyni...
Najlepiej zmienić komplet...
Co do pasowania - nie pomogę... Dawno nie dłubałem takiej kawy...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości