Brak garażu, co z motocyklem?
• Strona 1 z 1
Brak garażu, co z motocyklem?
Cześć, pewnie walnąłem do złego działu, jeżeli tak to bardzo proszę o przeniesienie. Mam pytanko, mieszkam w bloku, nie mam garażu, planuję zakupić viaderka, no i co robić?
Mam obok siebie parking strzeżony, tam stawiać go na noc i przykrywać, czy pod blokiem i też przykrywać? Doradźcie coś co będzie rozsądne.
Pozdro.
Mam obok siebie parking strzeżony, tam stawiać go na noc i przykrywać, czy pod blokiem i też przykrywać? Doradźcie coś co będzie rozsądne.
Pozdro.

- Heart
- Świeżak
Lepiej parking strzeżony + porządny pokrowiec. Pod blokiem to wiesz jak jest- będzie wracał jakaś życiowa ciamajda z imprezy mocno zakrapianej i jego fala zazdrości okaże się nie pohamowana i będzie leżeć moto na boku.
Niestety tak to już jest. Na parkingu będziesz spał w miarę spokojnie.
Niestety tak to już jest. Na parkingu będziesz spał w miarę spokojnie.
-
Movi - Moderator
Ja trzymam pod blokiem
Jednak mam stopke centralna dzieki czemu czuje sie bardziej spokojny o to ze sie nie przewróci 

Honda Varadero XL125 2001r https://www.youtube.com/watch?v=8SNUFKAmj34 | http://varadero125.com.pl - portal o małym Varadero
-
darth80 - Świeżak
ja wybrałem parking strzeżony. u mnie na osiedlu moto moglo by szybko zmienić wlasciciela... nie sa to jakies straszne koszty. Stoi pod wiata wiec minimalne zabezpieczenie przed czynnikami atmosferycznymi jest.
no i można odliczyć to sobie od podatku
no i można odliczyć to sobie od podatku
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B