Honda Hornet nie odpala PROSZĘ O POMOC!!
• Strona 1 z 1
Honda Hornet nie odpala PROSZĘ O POMOC!!
Witam
Mam problem z odpaleniem Hondy Hornet 600 z 2004r. Zaczęło się od tego jak w listopadzie ubiegłego roku odkręciłem zbiornik paliwa do malowania, od tego czasu stał nie odpalany akumulator był wyciągnięty, po zamontowaniu zbiornika i próbie odpalenia niestety cisza na za pych też nie odpala mimo tego że czuc benzynę z wydechu, iskra na świecach jest.
Co może byc przyczyną? Immobilizer?
Mam problem z odpaleniem Hondy Hornet 600 z 2004r. Zaczęło się od tego jak w listopadzie ubiegłego roku odkręciłem zbiornik paliwa do malowania, od tego czasu stał nie odpalany akumulator był wyciągnięty, po zamontowaniu zbiornika i próbie odpalenia niestety cisza na za pych też nie odpala mimo tego że czuc benzynę z wydechu, iskra na świecach jest.
Co może byc przyczyną? Immobilizer?
- GustawRzepin
- Świeżak
Ja jak swojego bandzior nie mogłem odpalić to prysnąłem plaka w filtr powietrza , zagadał i odpalił, trzymałem na ssaniu aż nabrał temperatury i git. Ty masz pewnie ssanie elektroniczne ale możesz spróbować z plakiem.
- lesnik1892
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości