Honda CBR 125 R6 klocki hamulcowe
• Strona 1 z 1
Honda CBR 125 R6 klocki hamulcowe
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Chciałbym się zabrać do wymiany klocków hamulcowych w mojej Hondzie jednak będzie to mój "pierwszy raz" i prosiłbym Was o pomoc jak to zrobić krok po kroku
Szukałem podobnych tematów na forum, jednak jedyne co znalazłem to problemy już w trakcie wymiany.
Jeśli jest a nie znalazłem - przepraszam za nowy temat i proszę o link
Jeśli nie, to prosiłbym o pomoc
Z góry dziękuję za odpowiedzi
PS. Oczywiście nie chodzi mi o to którą śrubę odkręcić, tylko na co muszę zwrócić uwagę, co muszę przy tym dodatkowo zrobić (albo i nie) itp. Jednym słowem, chciałbym dostać porady PRZED wymianą niż później prosić o pomoc bo coś źle zrobiłem albo czegoś nie zrobiłem co powinienem był

Chciałbym się zabrać do wymiany klocków hamulcowych w mojej Hondzie jednak będzie to mój "pierwszy raz" i prosiłbym Was o pomoc jak to zrobić krok po kroku

Szukałem podobnych tematów na forum, jednak jedyne co znalazłem to problemy już w trakcie wymiany.
Jeśli jest a nie znalazłem - przepraszam za nowy temat i proszę o link

Z góry dziękuję za odpowiedzi

PS. Oczywiście nie chodzi mi o to którą śrubę odkręcić, tylko na co muszę zwrócić uwagę, co muszę przy tym dodatkowo zrobić (albo i nie) itp. Jednym słowem, chciałbym dostać porady PRZED wymianą niż później prosić o pomoc bo coś źle zrobiłem albo czegoś nie zrobiłem co powinienem był

- HelgrindHex
- Świeżak
Nie zapowietrz układu, zobacz czy cylinderki nie wymagają czyszczenia tzn. czy wracają prawidłowo i poskładaj wszystko tak jak było
Pozdrawiam .

-
Bandzior421 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość