bielizna termoaktywna
• Strona 1 z 1
bielizna termoaktywna
Cześć!
Zastanawiam się nad kupnem mojej pierwszej bielizny termoaktywnej.
Zamierzam jej używać jak pierwszą warstwę:
-w wypadach na nartach
- na obozach sportowych
- na moto
Najbardziej zależy mi na odprowadzaniu potu, najlepiej żeby sprawdzała się przez cały rok.(pewnie i tak będę musiał dokupić parę innych sztuk na zmianę)
Budżet: do 200zł
Zastanawiam się nad Brubeck dry- wydaje się uniwersalna- ktoś ma z nią jakieś doświadczenia?
Biorę też pod uwagę produkt decathlonu- WED'ZE (66% poliester 29% poliamid, 5% elastan)
Jako że to pierwszy taki produkt zastanawiam się czy jest sens wydawać 200zł na brubecka jeśli nie będzie to spełniało moich oczekiwań.
Zastanawiam się nad kupnem mojej pierwszej bielizny termoaktywnej.
Zamierzam jej używać jak pierwszą warstwę:
-w wypadach na nartach
- na obozach sportowych
- na moto
Najbardziej zależy mi na odprowadzaniu potu, najlepiej żeby sprawdzała się przez cały rok.(pewnie i tak będę musiał dokupić parę innych sztuk na zmianę)
Budżet: do 200zł
Zastanawiam się nad Brubeck dry- wydaje się uniwersalna- ktoś ma z nią jakieś doświadczenia?
Biorę też pod uwagę produkt decathlonu- WED'ZE (66% poliester 29% poliamid, 5% elastan)
Jako że to pierwszy taki produkt zastanawiam się czy jest sens wydawać 200zł na brubecka jeśli nie będzie to spełniało moich oczekiwań.
-
amblypyq - Świeżak
Jakiej firmy to Ci nie doradzę, ale na moto prawie zawsze zakladam termkę.
Zwłaszcza w letnie upalne dni pomaga zachować komfort.
Zwłaszcza w letnie upalne dni pomaga zachować komfort.
-
Croowab - Bywalec
Ja latam w brubeck thermo (oczywiście w chłodniejsze dni).
Nie mam porównania co do innych marek, ale daje radę. Mi odpowiada cena jak i działanie tej bielizny, dlatego na lato planuję zakup nowego brubecka.
Nie mam porównania co do innych marek, ale daje radę. Mi odpowiada cena jak i działanie tej bielizny, dlatego na lato planuję zakup nowego brubecka.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe