[Aktualności] Jorge Lorenzo w Fiat Yamaha Team,...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Jorge Lorenzo w Fiat Yamaha Team,...
Dyskusja na temat: Jorge Lorenzo w Fiat Yamaha Team, Colin Edwards w Tech 3 w 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo w Fiat Yamaha Team, Colin Edwards w Tech 3 w 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo w Fiat Yamaha Team, Colin Edwards w Tech 3 w 2008
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Stawiam na to, że jeśli będą 2 różne marki opon, to Bridgestone powędruje do Fiat Yamaha żeby uszczęśliwić Rossiego i pana Lizaka, a Micheliny z racji tego, że Colin je testuje, pójdą do Tech 3...jeśli wierzyć w 'kiepskość' michałków, to Toseland może mieć trudny start. Może, ale nie musi, bo w sumie tak poważny zespół jak Repsol Honda nie rezygnuje z francuskich gum, a więc? Michelin nie da ciała i na pewno dostosuje się do nowych zasad regulaminu w postaci super gum. Jeśli tego nie osiągnie, to zniknie z motoGP. A to byłaby potwarz;)<br><hr>pablo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Troche mi szkoda Guintoliego. Chlopak sobie ladnie w tym sezonie radzi. To jest jego dziewidzy sezon w MotoGP a mimo to radzi sobie znacznie lepiej od Tamady ktory juz nawet wygrywal w poprzednich latach. Mam nadzieje ze gdzies sobie miejsce znajdzie. Troche mnie zaskoczyla wiadomosc ze Lorenzo bedzie partnerem Rossiego w nastepnym sezonie. Myslalem bardziej ze bedzie jezdzil w jednoosobowym teamie Fortuna Yamaha. Teraz beda mieli dwoch kierowcow ktorzy chca byc number one w zespole. Moze byc ciekawie.<br><hr>mmach1988
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No mi także Guintoliego szkoda ;( Chłopak miałby szanse, na normalnych oponach, plasować się regularnie w TOP 10<br><hr>LissejKomentatorzy napisał(a):Troche mi szkoda Guintoliego. Chlopak sobie ladnie w tym sezonie radzi. To jest jego dziewidzy sezon w MotoGP a mimo to radzi sobie znacznie lepiej od Tamady ktory juz nawet wygrywal w poprzednich latach. Mam nadzieje ze gdzies sobie miejsce znajdzie. Troche mnie zaskoczyla wiadomosc ze Lorenzo bedzie partnerem Rossiego w nastepnym sezonie. Myslalem bardziej ze bedzie jezdzil w jednoosobowym teamie Fortuna Yamaha. Teraz beda mieli dwoch kierowcow ktorzy chca byc number one w zespole. Moze byc ciekawie.<br><hr>mmach1988<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości