[Aktualności] Cairoli, De Dycker i Searl dla KTM-a...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Cairoli, De Dycker i Searl dla KTM-a...
Dyskusja na temat: Cairoli, De Dycker i Searl dla KTM-a w MXGP
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cairoli, De Dycker i Searl dla KTM-a w MXGP
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cairoli, De Dycker i Searl dla KTM-a w MXGP
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ciekawy się sezon zapowiada. Przed supercrossem też twierdziłem że będzie ciekawie i jest. Nie zapominajmy że 3 fabrycznych zawodników w klasie Mxgp wystawia też Suzuki Strijbos, Coldenhoff, Desalle. Obecnie wspólnie trenują z Joelem Smetsem w USA. Chodzą słuchy że Cairoli obawiając się RV testuje też 450 zamiast 350. Choć na zdjęciach jest 350. Ale jak to mówił Pudzian tanio skóry nie sprzedam i pewnie ta idea przyświeca Antonio. Po filmach publikowanych na internecie widać , że RV jest wyluzowany i piekielnie szybki. Już nie mogę się doczekać.
Ps. Czy ktoś wie czy Eurosport 2 będzie transmitował nadal MXGP jak to było w poprzednim sezonie. <br><hr>mxfun
Ps. Czy ktoś wie czy Eurosport 2 będzie transmitował nadal MXGP jak to było w poprzednim sezonie. <br><hr>mxfun
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej. Coldenhoff leci jako Team Suzuki Motocross Europe. Z Eurosportem ciężko powiedzieć, ale osobiście obstawiam, że tak - w opcji minimum będą skróty puszczane.<br><hr>Michał MikulskiKomentatorzy napisał(a):Ciekawy się sezon zapowiada. Przed supercrossem też twierdziłem że będzie ciekawie i jest. Nie zapominajmy że 3 fabrycznych zawodników w klasie Mxgp wystawia też Suzuki Strijbos, Coldenhoff, Desalle. Obecnie wspólnie trenują z Joelem Smetsem w USA. Chodzą słuchy że Cairoli obawiając się RV testuje też 450 zamiast 350. Choć na zdjęciach jest 350. Ale jak to mówił Pudzian tanio skóry nie sprzedam i pewnie ta idea przyświeca Antonio. Po filmach publikowanych na internecie widać , że RV jest wyluzowany i piekielnie szybki. Już nie mogę się doczekać.
Ps. Czy ktoś wie czy Eurosport 2 będzie transmitował nadal MXGP jak to było w poprzednim sezonie. <br><hr>mxfun<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem, że to drugi niby team jest ale tak naprawdę to też jedzie pod "skrzydłami" Smetsa i Geboersa. Wyszukałem wczoraj na stronie mxgp, że niby eurosport wykupił transmisję na 2014- 2016 więc pewnie coś powinni dać. Pozostaje tylko czekać<br><hr>mxfunKomentatorzy napisał(a):Ciekawy się sezon zapowiada. Przed supercrossem też twierdziłem że będzie ciekawie i jest. Nie zapominajmy że 3 fabrycznych zawodników w klasie Mxgp wystawia też Suzuki Strijbos, Coldenhoff, Desalle. Obecnie wspólnie trenują z Joelem Smetsem w USA. Chodzą słuchy że Cairoli obawiając się RV testuje też 450 zamiast 350. Choć na zdjęciach jest 350. Ale jak to mówił Pudzian tanio skóry nie sprzedam i pewnie ta idea przyświeca Antonio. Po filmach publikowanych na internecie widać , że RV jest wyluzowany i piekielnie szybki. Już nie mogę się doczekać.
Ps. Czy ktoś wie czy Eurosport 2 będzie transmitował nadal MXGP jak to było w poprzednim sezonie. <br><hr>mxfun<br>Komentatorzy napisał(a):Hej. Coldenhoff leci jako Team Suzuki Motocross Europe. Z Eurosportem ciężko powiedzieć, ale osobiście obstawiam, że tak - w opcji minimum będą skróty puszczane.<br><hr>Michał Mikulski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości