Kierunki bez homologacji
• Strona 1 z 1
Kierunki bez homologacji
Panowie kupilem moto z uszkodzonymi kierunkowskazami, wiec postanowilem zamowic sobie inne : http://postimg.org/image/t71vvqv19/ kiedy juz je zalozylem to dopiero zauwazylem ze nie posiadaja homologacji....
Poradzcie da sie jakos obejsc to aby mogly byc zamontowane? da sie jakos ogarnac ta homologacje? (szkoda mi ich wyrzucac bo podobaja mi sie) doradzcie z gory dzieki
Poradzcie da sie jakos obejsc to aby mogly byc zamontowane? da sie jakos ogarnac ta homologacje? (szkoda mi ich wyrzucac bo podobaja mi sie) doradzcie z gory dzieki

- blasterro
- Świeżak
wiem wiem ale niestety minelo juz troche wiecej czasu kolo miesiaca a szkoda mi ich bo naprawde pasuja mi do moto jak cos to sa to tylko z przodu wstawione tyl mam oryginalny... a jak myslisz nie da sie ogarnac homologacji na kierunki przednie? w koncu swieca zoltym swiatlem sa widoczne wiec nie da sie jakos obejsc tego?
- blasterro
- Świeżak
dokladnie.
dodam tylko ciekawostke, widziales kiedys ludzi w kaskach w czarnch wizjerach, albo lustrzanych? nie maja homologacji na droge (moze w przypadku kraksy mogliby sie dowalic).
jak kierunki swieca na pomaranczowo to bym olał.
dodam tylko ciekawostke, widziales kiedys ludzi w kaskach w czarnch wizjerach, albo lustrzanych? nie maja homologacji na droge (moze w przypadku kraksy mogliby sie dowalic).
jak kierunki swieca na pomaranczowo to bym olał.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jeżeli się nie mylę to jakiś czas temu weszła zmiana przepisów i masz 30 dni na oddanie.
Sam mam 2 rzeczy, które będę zwracał a minęły już z 3 tyg.
Jak mimo to nie możesz to olej tą homologację, musiałbyś trafić na wyjątkowego upierdliwca a jak już trafisz to przecież nikt Ci głowy nie urwie a dowód da się odebrać
Sam mam 2 rzeczy, które będę zwracał a minęły już z 3 tyg.
Jak mimo to nie możesz to olej tą homologację, musiałbyś trafić na wyjątkowego upierdliwca a jak już trafisz to przecież nikt Ci głowy nie urwie a dowód da się odebrać

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Miałem kiedyś niehomologowane kierunki - diagnosta kazał wymienić.
MO może i się nie dopatrzy przy kontroli na drodze ale na stacji diagnostycznej powinni to zauważyć i mogą nie zechcieć podbić badań.
Chociaż tak sobie myślę, że jak Cie MO zatrzyma i będziesz kozaczył to będą mieli podstawy aby zatrzymać dowód rej.
MO może i się nie dopatrzy przy kontroli na drodze ale na stacji diagnostycznej powinni to zauważyć i mogą nie zechcieć podbić badań.
Chociaż tak sobie myślę, że jak Cie MO zatrzyma i będziesz kozaczył to będą mieli podstawy aby zatrzymać dowód rej.
-
qubus333 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości