hej za rok matura...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
hej za rok matura...
Siemanko
jako że niebawem bede w klasie maturalnej zacząłem zastanawiać sie co dalej... Chciałbym iść do szkoły policyjnej do Szczytna. Wie ktoś coś na temat rekrutacji do tej szkoły? Konkretnie co jest na egzaminach, bo na oficjalnej stronce szkoly odnośnie egzaminu jest tylko tyle ze jeden to z teorii a drugi sprawnościowy... Help me 

-
Felus6 - Świeżak
-
OUTLAW. - Świeżak
zarejestruj się tam na forum i zapytaj, zapewne będą wiedzieć ...
a tu masz do pobrania jakieś testy http://www.wspol.edu.pl/site/component/option,com_remository/Itemid,27/func,select/id,3/ (otwórz link)

Ostatnio edytowano 18/8/2007, 14:52 przez maryn, łącznie edytowano 1 raz
- maryn
- Świeżak
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
-
OUTLAW. - Świeżak
mój kuzyn pracuje w pałowni ale teraz jest za granicą i nie mam jak go zapytać co tam miał w tej szkole, ale wiem że nie narzekał i jakoś sie dostał wiec tak sobie myśle że sprobuje bo zakładając że nigdzie mnie nie przyjmą skoncze pod sklepem z innymi "pesymistami"
-
Felus6 - Świeżak
nagle wszyscy chcą iść do POLICJI ? co jest ???
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
ja jakiś czas temu widziałem na ich stronie testy, znaczy co ze sprawnościowego itd.
ale na szczęście szczytno i policja mi przeszło, a wspomniane "plecy" też są w gruncie rzeczy ważne. Znam gościa co tam był, wprawdzie nie na całych stuiach a jakichś kursach, ale ten "klimat" zaliczył i z tego co wiem to nie jest tak łatwo z dostaniem się i w ogóle
a o maturze to nawet nie wspominajcie, jeszcze kilka miesięcy... ale jakoś na szczęście nie za bardzo siętym przejmuje, będzie dobrze
ale na szczęście szczytno i policja mi przeszło, a wspomniane "plecy" też są w gruncie rzeczy ważne. Znam gościa co tam był, wprawdzie nie na całych stuiach a jakichś kursach, ale ten "klimat" zaliczył i z tego co wiem to nie jest tak łatwo z dostaniem się i w ogóle

a o maturze to nawet nie wspominajcie, jeszcze kilka miesięcy... ale jakoś na szczęście nie za bardzo siętym przejmuje, będzie dobrze

juz niedługo, coraz bliżej 

- beesek
- Świeżak
testy sprawnościowe to kpina , kazdy leszcz zaliczy gorzej z psychotestami oraz z egzaminami z wiedzy 

-
OUTLAW. - Świeżak
szczerze powiem że policjantom i strażakom wcale nie zazdroszcze roboty, za to żołnierze żyli jak pączki w maśle, aż im się troche tyłki przetrzepały przez przyjaźń(czyt. oddanie) do usa. Naprawde tak szczerze to obserwując policjantów to poza drogówką to jest strasznie kijowa robota.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ja pier ale kolejki do pałowni... ja jeszcze rozkminiam straz granicznom i Wojsko Zawodowe... do woja nie trzeba miec plecow... Do policji sprawnosciowka jest do zrobienia owszem ale psychotesty łoo hoo
kumpel byl zdal sprawnossciowe luzem a po psychotescie stweirdzili ze niedadza mu broni i ze szalony... i teraz jest juz prawie Zawodowym Zolnierzem
wiec wariaty do woja!

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
-
R1 - Bywalec
gelo007 napisał(a):Ja to chyba jednak całkowicie zmieniłem podejście do tematu studiów. Idę na zaoczne i do roboty, bo w przeciwnym wypadku to nigdy na nic nie zarobię.
Tylko jaką robotę znajdzesz jako student? taką, że 90% zarobków wydasz na studia, wyżywienie i dojazdy na uczelnię?
Pierwszy rok pewnie na garnuszku rodziców, drugi już trzeba będzie znaleźć robotę, jaką-taką. Żeby na życie starczyło i można odłożyć pare groszy. Nie łudź się, że dadzą Ci na dzień dobry 20zł/h...

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
praca i jednoczesne studiowanie to jest teraz normalnosc, chyba ze ktos ma bogatych rodzicow, ja chce isc na studia wojskowe wiec pewnie z praca by bylo ciezko ale za nauke bym nie placil ale pasowalo by miec na swoje wydatki i na sprzęt trzeba uzbierac 

-
porucznik_M_B - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości