Ride Nac 12 CZĘŚCI!
• Strona 1 z 1
Ride Nac 12 CZĘŚCI!
SIEMKA POWIE MI KTOS GDZIE MOGE DOSTAC LAGI I PÓŁKĘ DO RIDE NAC 12? PRZESZUKAŁEM JUŻ CAŁY INTERNET I W PL CHYBA SĄ NIE DOSTĘPNE DO NIEGO CZĘŚCI
MOŻE KTOS WIE GDZIE DOSTANE ALBO KTOŚ MA TAKIEGO SAMEGO NA CZĘŚCI DO SPRZEDANIA

- Arczi_Arczi
- Świeżak
po 1 wyłącz capslocka
po 2 dlatego nie poleca się nietypowych motocykli bo nie ma do nich częsci
jedyna opcja jaką widze to rozebranie wszystkiego, i pomierzenie. następnie pytaj ludzi którzy mają podobne sprzęty na częsci. mowa o chinczykach, byc moze uda sie przełozyc cały przód ( półki, zawieszenie ) od jakiegos chinczyka.
chociaz widze że ma nietypowo 2 tarcze z przodu wiec pewnie bedzie trzeba z jednej zrezygnować w tym przypadku ;D ( i o ile nie bedzie trzeba całego koła też dokupic z lagami i półkami )
po 2 dlatego nie poleca się nietypowych motocykli bo nie ma do nich częsci
jedyna opcja jaką widze to rozebranie wszystkiego, i pomierzenie. następnie pytaj ludzi którzy mają podobne sprzęty na częsci. mowa o chinczykach, byc moze uda sie przełozyc cały przód ( półki, zawieszenie ) od jakiegos chinczyka.
chociaz widze że ma nietypowo 2 tarcze z przodu wiec pewnie bedzie trzeba z jednej zrezygnować w tym przypadku ;D ( i o ile nie bedzie trzeba całego koła też dokupic z lagami i półkami )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
mój ma jedną ale tych częsci nie moge nigdzie dostac ani zamienników i nw własnie co mam robic teraz lagi da sie naprostowac ale półka na mocowaniu jebła i jak pospawam to przy pierwszym lepszym chamowaniu jebnie 

- Arczi_Arczi
- Świeżak
No dobra, ale teraz jak już kupił to po fakcie. Na przyszłość będzie wiedział.
Rób tak jak mówi henio, szukaj jak najbardziej podobnych, popytaj po forach jak ludzie radzą sobie z tym problemem, w ostateczności pozostaje ci udać się do kogoś i rzeźbić.
Rób tak jak mówi henio, szukaj jak najbardziej podobnych, popytaj po forach jak ludzie radzą sobie z tym problemem, w ostateczności pozostaje ci udać się do kogoś i rzeźbić.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mam już lagi a półkę bd dopasowywał od innego moto ewentualnie postaram sie sprowadzic ale juz jest dobrze
- Arczi_Arczi
- Świeżak
• Strona 1 z 1