Nielegalne wyścigi
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
aaa tam marudzicie...fajna sprawa...jak narazie bylem tylko na samochodowych ale cale zycie przedemna... 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
hehehehe my u nas na wiosce tesz mamy coś takiego tylko bardziej bezmyślnego scigamy się czym mamy ja biore udzial w tzw klasie 50 i wygrywam bo mam do czynienia tylko z simkami, rometami i jakimis keewayami

Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
kamil1993 napisał(a):hehehehe my u nas na wiosce tesz mamy coś takiego tylko bardziej bezmyślnego scigamy się czym mamy ja biore udzial w tzw klasie 50 i wygrywam bo mam do czynienia tylko z simkami, rometami i jakimis keewayami![]()

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
kto jezdi na tory?? jak żeście tacy mądży to mi znajdzcie tor w małopolsce z prawdziwego zdażenia nio pozostają stare lotniska ale u nas są za krutke i zarośnięte jak jusz są a nie wiele ich jedzcie do poznania wszyscy z całęj poski bo lepiej sie wyszalec na torze i nie sprawiać niebezpieczeństwa na drodze
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
Ci "uczestnicy" jakby troche bardziej wysilili mozgi a nie silniki krecac do 18 tys obrotow to by pewnie moze wpadli na pomysl wynajecia toru poznan na caly dzien, a zapewne jest duuuuuuuzo uczestnikow takich wyscigow to mylse ze zgromadzeniem funduszy na wynajecie tory by niebylo problemu.
Pozdrawiam i gratuluje pomyslu i zycze duzo "sukcesow" scigania sie po ulicach jak pojeby.
mam pytanie , jakim motocyklem jezdzisz ? piaggio , zipem , keweyem czy gilerOM ?
@grześ , myślisz ze nie ma motocykla który kreci sie do 18k rpm ?
- pk.
- Świeżak
Zed'sDeadBaby napisał(a): I przecież to sporo kosztuje, a ci "ścigacze" nie są przecież tak bogaci jak kluby sportowe.
wybacz,ale jak kogoś stać na ścigacza to kilka groszy może dać na tor....
Swoją drogą to oni nam się dziwią,że się w mieście ścigamy... jakby pomyśleli to by mogli wybudować więcej torów ;]
Nie jestem zwolennikiem takich wyścigów, wole popatrzeć niż się ścigać ;p
- WhiteArmy00
- Świeżak
nie ma torow nie ma warunkow, jedynie co to pozne godziny i miasto, a szkoda. Gleba na ulicy moze zakonczyc sie owinieciem o znak/latarnie tor jest bezpieczniejszy, ale jak nie ma gdzie...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ja wlasnie nie rozumiem jaki problem zrobic kilka torow w Polsce. Nie jest to chyba az taki kolosalny wydatek dla panstwa (czy nawet prywatnego inwestora) a rozwiazaloby to problem ulicznych wyscigow a przy okazji mysle ze mozna na tym zrobic niezly interes..
..ale to tylko Polska.
..ale to tylko Polska.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
u nas jest jedno fajne miejsce..jest to droga prowadzaca do starego wysypiska..piekny rowny asfalt a ruchu zadnego. co niedziele ok godz 16tej sie tam zjezdzaja wszyscy zmotoryzowani ktorzy chca sobie poszalec i zaczynaja zabawe. policja tam nawet nie podjezdza bo powiedzieli ze lepiej zeby tam sie scigali gdzie nie ma ruchu niz zeby po ulicach jezdzili...
-
Lasidora - Świeżak
Elegancko sobie to zorganizowali. Pania Anie chetnie przewioze nocą po mieście. Może zmieni poglądy? 

-
WOJTASlu - Świeżak
Jedno życie... trzeba korzystać,jak ktoś ma się zabić to się zabije, takie jest moje zdanie 

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Lasidora napisał(a):u nas jest jedno fajne miejsce..jest to droga prowadzaca do starego wysypiska..piekny rowny asfalt a ruchu zadnego. co niedziele ok godz 16tej sie tam zjezdzaja wszyscy zmotoryzowani ktorzy chca sobie poszalec i zaczynaja zabawe. policja tam nawet nie podjezdza bo powiedzieli ze lepiej zeby tam sie scigali gdzie nie ma ruchu niz zeby po ulicach jezdzili...
Znam to miejsc ale mylisz się moja droga, Policja wpada tam dość często, raz są nastawieni pozytywnie a innym razem wpadają na sygnale.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
"Mignęli tak niespodziewanie, że omal nie straciłam panowania nad kierownicą. Tak się przestraszyłam - opowiada pani Anna." <lol2> Hah,kto jej dał prawo jazdy.Przestraszyła się wyprzedzających ją motorów.To tego już na kursach nie uczą ?
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
MadboY napisał(a):ja wlasnie nie rozumiem jaki problem zrobic kilka torow w Polsce. Nie jest to chyba az taki kolosalny wydatek dla panstwa (czy nawet prywatnego inwestora) a rozwiazaloby to problem ulicznych wyscigow a przy okazji mysle ze mozna na tym zrobic niezly interes..
..ale to tylko Polska.
Przecież to mistrzowie prostej, tacy goście nie wjadą na tor, no chyba że będą używać tylko prostej star-meta.

-
gosia - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3