Prawko kat A2
• Strona 1 z 1
Prawko kat A2
Witam, mam pytanie co do prawa jazdy na kat A
Jeśli zdam prawko na kat A2 to na kat A będę miał zniżkę czy nie będę już sprawdzany
z części teoretycznej?
Z góry dziękuję i pozdr LwG
Jeśli zdam prawko na kat A2 to na kat A będę miał zniżkę czy nie będę już sprawdzany
z części teoretycznej?
- Gaf
- Świeżak
Re: Prawko kat A2
Z czesci teoretycznej jestes zwolnionyGaf napisał(a):Jeśli zdam prawko na kat A2 to na kat A będę miał zniżkę czy nie będę już sprawdzany
z części teoretycznej?
A ta znizke to od kogo i w jakiej postaci oczekujesz ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Gaf napisał(a):A gdy ma zaliczony kurs na kat B i A2 to gdy będę zdawał to piszę 1 test lecz jeżdżę na 2 pojazdach?
czy 2 testy bo nie rozumiem
(a tą zniżkę dostaje gdy idę na kurs b i a2)
Nie, dwie teorie oddzielnie, tzn. egzamin teoretyczny jest oddzielnie na to i na to.
A co do ceny na A (jeżeli posiadasz A2), kurs może być trochę tańszy, jeżeli dogadasz się z instruktorem, tym bardziej, jak już u niego robiłeś na A2, wie jak jeździsz, kwestia odnowienia tego, co wpajali, żeby zdać egzamin.
- Misiek_y
- Świeżak
Jak przechodziłem z A1 na A2 to płaciłem 800zł za kurs. Policzyli mi standardowo jak za godziny dokupione, czyli 80zł za godzinę.
W tym roku będę robił A2 na A i się potarguję trochę, bo jeździłem praktycznie sam instruktor mnie nie musiał pilnować, a płaciłem jak za dokupowanie godzin a nie kurs.
Spróbuj się potargować i popytaj w różnych szkołach.
W tym roku będę robił A2 na A i się potarguję trochę, bo jeździłem praktycznie sam instruktor mnie nie musiał pilnować, a płaciłem jak za dokupowanie godzin a nie kurs.
Spróbuj się potargować i popytaj w różnych szkołach.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
leff napisał(a):A2 i B piszesz jeden test ale powiekszony o pytania na A2
z A2 na A kurs jest tanszy bo masz tylko 10h jazd wymaganych
Nie jest tak, ja nie dawno zdawałem i miałem wszystko osobno. Może po nowym roku się zmieniło, ale wątpie
Chociaż może się różni w innych Wordach.
- Misiek_y
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości