Suzuki GSR750 vs Kawasaki z800
• Strona 1 z 1
Suzuki GSR750 vs Kawasaki z800
Witam , planuję kupić jeden z tych motocykli budżet niewielki :/ jakieś 17000 ale można już znaleźć po delikatnym szlifie itp. w tej cenie. Na żywo widziałem obydwa i oba mi się podobają
głownie chodzi mi o spalanie, prowadzenie w zakrętach, przyśpieszenie , który wybrać ?
jazda głównie ,,w koło komina'' najdłuższy wypad około 500km, plecak czasami pojedzie.
głownie chodzi mi o spalanie, prowadzenie w zakrętach, przyśpieszenie , który wybrać ?
jazda głównie ,,w koło komina'' najdłuższy wypad około 500km, plecak czasami pojedzie.
- hospes
- Świeżak
hospes napisał(a):A gdzie napisałem że to pierwsze moto ? Jeździłem 3 lata suzuki gsx 750 inazuma i to był pierwszy moto . Dziwna odpowiedz MODERATORA nie pytałem przecież jaki motor na początek
Ano tutaj napisales ,ze to twoj pierwszy motocykl
Jak ktos jezdzil motocyklem jakimkolwiek 3 lata to nie zadaje takich "amatorskich" pytan.głownie chodzi mi o spalanie, prowadzenie w zakrętach, przyśpieszenie Twisted Evil, który wybrać ?
Ale zeby odpowiedziec na twoje pytanie to do tego co piszesz z800
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
hospes napisał(a):No ok, teraz to mam odpowiedz Dzięki , a w czym jest lepszy ? skoro zadane pytania były ,,amatorskie'' to prosił bym o profesionalną odpowiedzi bo z800 to ok ale dlaczego ?
bo tutaj na forum wszyscy lubią z750 bo to naprawdę fajne moto (przynamniej mi się tym fajnie jeździło), z z800 jest pewnie to samo
//mars, jeśli to serio jego 1sze moto (a na to wygląda) to o z1000 bym nie wspominal
- Kaai
- Mieszkaniec forum
hospes napisał(a):A gdzie napisałem że to pierwsze moto ? Jeździłem 3 lata suzuki gsx 750 inazuma i to był pierwszy moto . Dziwna odpowiedz MODERATORA nie pytałem przecież jaki motor na początek
Widze to podobnie jak Rossidad,
A kto bezdie smigal tym moto ?
Ty czy Forum ?
Dla mnie prsze cos z MV
Karnij sie jednym, drugim, trzecim i sam zdecyduj, w koncu 3 lata praktyki.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kupiony GSR , dzięki za pomoc, wiem że to nie ten dział, szybkie pytanie,m mam dowód rej. francuski przetłumaczyłem go, posiadam fakturę vat marże i wpis do ewidencji sprzedawcy moto ma tablice francuskie czy mam wszystkie dok. do rejestracji ? Pozdrawiam
- hospes
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości