Motorek do polatania na kat B
• Strona 1 z 1
Motorek do polatania na kat B
Cześć mam 20 lat, i chciałbym zakupić na nadchodzący sezon jakieś moto. Mam 180cm wzrostu, 73kg wagi. Jeździłem do tej pory tylko na skuterze 50cm (chińczyk). Jako główny środek transportu mam samochód, ale w związku z tą nową ustawą chciałbym zakupić jakiś motorek.
Także moto ma służyć tylko do jakichś wyjazdów w ładną pogodę nad jakiś zalew w okolicy, gdzieś się przejechać z dziewczyną (lub bez
) itp także przebiegi roczne nie będą duże.
Rozglądam się za motorami w sieci, ale motorki które widzę to głównie CBRki, Aprilie RS125, Yamahy R125ki itp. Nic nie mam do tych motocykli, wręcz przeciwnie - bardzo mi się podobają (szczególnie yamaha). Problem polega jednak na tym, że są one dość drogie jak na kieszeń studenta. Z tego co widzę ich ceny to 8-10k za zadbaną sztukę a do tego doliczyć trzeba jeszcze dobry ubiór. W związku z tym mam pytanie - czy da rade kupić jakieś moto o pojemności 125cm za kwote 3-4k? Zaznaczam że nie musi to być typowy sport, ale nie chciałbym też jakiegoś crossa.

Rozglądam się za motorami w sieci, ale motorki które widzę to głównie CBRki, Aprilie RS125, Yamahy R125ki itp. Nic nie mam do tych motocykli, wręcz przeciwnie - bardzo mi się podobają (szczególnie yamaha). Problem polega jednak na tym, że są one dość drogie jak na kieszeń studenta. Z tego co widzę ich ceny to 8-10k za zadbaną sztukę a do tego doliczyć trzeba jeszcze dobry ubiór. W związku z tym mam pytanie - czy da rade kupić jakieś moto o pojemności 125cm za kwote 3-4k? Zaznaczam że nie musi to być typowy sport, ale nie chciałbym też jakiegoś crossa.
- baklazan
- Świeżak
Junaka?! Prosze Cie. Zalezy Ci na spalaniu? Jak nie to bierz 2T. Np NSRke. Za ten hajs to raczej varadero nie kupisz ale moze wyciagniesz jakÄ…Å›, tak samo jak shadow
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
CBR 125 R
XR 125 R
MZ 125 w 4 T

XR 125 R
MZ 125 w 4 T

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
moim zdaniem taki motorek do polatania za 3k-4k to yamaha dt 125 tylko że to enduro ale można znaleźć na szosowych oponach
- krzychu8801fft
- Świeżak
Hyosung GT 125. Duży, tani w utrzymaniu, nie pierdzieli się jak chinol, tylko brak mu nalepki Suzuki
. Można znaleźć coś w miarę świeżego w tych pieniądzach. Dwa gary V-ka, ma te 15 koni i naprawdę całkiem żwawo jeździ.

Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości