prośba o pomoc przy zakupie konkretnego motocykla
• Strona 1 z 1
prośba o pomoc przy zakupie konkretnego motocykla
Cześć,
Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu pierwszego motocykla.
Mam już upatrzoną ofertę, jednak w mieście w którym znajduje się motocykl (Rzeszów) nie posiadam żadnego znajomego motocyklisty, który mógłby poświęcić chwile na sprawdzenie Bandita. Niestety sama jako przyszła motocyklistka nie jestem w stanie nic szczególnego sprawdzić a już na pewno nie rozpoznam czy jest on po wypadku i czy wszystko działa jak powinno.
Zbierałam na ten motocykl 2 lata i zakup tego motocykla jest dla mnie straaasznie ważny.
Czy jest może jakaś uprzejma motocyklistka lub uprzejmy motocyklista z Rzeszowa, który miałby czas aby poświęcić 30min i rzucić okiem na mój upatrzony motocykl ?
załączam linka do oferty:
http://otomoto.pl/suzuki-bandit-gsf-650-s-M4174678.html
Byłabym niemiłosiernie wdzięczna.
Pozdrawiam
Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu pierwszego motocykla.
Mam już upatrzoną ofertę, jednak w mieście w którym znajduje się motocykl (Rzeszów) nie posiadam żadnego znajomego motocyklisty, który mógłby poświęcić chwile na sprawdzenie Bandita. Niestety sama jako przyszła motocyklistka nie jestem w stanie nic szczególnego sprawdzić a już na pewno nie rozpoznam czy jest on po wypadku i czy wszystko działa jak powinno.
Zbierałam na ten motocykl 2 lata i zakup tego motocykla jest dla mnie straaasznie ważny.
Czy jest może jakaś uprzejma motocyklistka lub uprzejmy motocyklista z Rzeszowa, który miałby czas aby poświęcić 30min i rzucić okiem na mój upatrzony motocykl ?
załączam linka do oferty:
http://otomoto.pl/suzuki-bandit-gsf-650-s-M4174678.html
Byłabym niemiłosiernie wdzięczna.
Pozdrawiam
- oliwka10
- Świeżak
na zdjęciach wygląda ładnie - jak każdy.
ja osobiście unikam ofert od handlarzy/firm - radziłbym kupić egzemplarz od motocyklisty - będzie pewniejszy. To tylko moja opinia.
/p.s. nie będzie troszkę za duży ten bandit? myślałaś nad 500-tkami?:)
ja osobiście unikam ofert od handlarzy/firm - radziłbym kupić egzemplarz od motocyklisty - będzie pewniejszy. To tylko moja opinia.
/p.s. nie będzie troszkę za duży ten bandit? myślałaś nad 500-tkami?:)
- freestyle431
- Świeżak
freestyle431 napisał(a):ja osobiście unikam ofert od handlarzy/firm - radziłbym kupić egzemplarz od motocyklisty - będzie pewniejszy. To tylko moja opinia.
Nikt nie wy**** motocyklisty przy sprzedaży moto, tak jak drugi motocyklista
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
- freestyle431
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości