JAK SOBIE PORADZIC!
• Strona 1 z 1
JAK SOBIE PORADZIC!
WITAM MAM 36 LAT POSIADAM PRAWO JAZDY KAT B ,OD DAWNA INTERESUJĄ MNIE MOTOCYKLE I POSTANOWIŁAM SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ALE JUŻ NA KAT.A .PANOWIE NA KURSIE OK, BARDZO CIERPLIWI,ALE JAKOŚ SOBIE NIE RADZĘ.WSIADAM , ODPALAM I RUSZAM , ALE JAK JUŻ MAM ZROBIĆ ÓSEMKĘ JEST WIELKI PROBLEM MAM WRAŻENIE ŻE ZA CHWILĘ SIĘ PRZEWRÓCĘ.A W OGÓLE MAM 164 WZROSTU I NIESTETY SIĘGAM DO PODŁOŻA CZUBKAMI PALCÓW.ALE MIMO WSZYSTKO MOIM MARZENIEM JEST W KOŃCU NAUCZYĆ SIE JEŹDZIĆ.PORADŹCIE CO POWINNAM ZROBIĆ MOŻE ZASTOSOWAĆ JAKĄŚ INNĄ TAKTYKĘ , BO POZA LEKCJAMI NA KURSIE NIESTETY NIE MAM MOŻLIWOŚCI NAUCZENIA SIĘ PONIEWAŻ MOJA DRUGA POŁOWA MÓWI ŻE NIE DA MI DO NAUKI MOTOCYKLA WARTEGO KUPĘ KASY.
- sylwiagg
- Świeżak
Po pierwsze: zainwestuj 50 pln w klawiature z poprawnie dzialajacym capslock. Nie musisz krzyczec, nikt tu nie jest gluchy.
Po drugie - sprzet ma byc dopasowany do Ciebie: jesli nie dotykasz calymi stopami ziemi, to nie powinnas na nim jezdzic. Mozesz kupic buty typu daitona lady - daja okolo 6 cm.
Po trzecie - znajdz szkole, gdzie chca nauczyc Cie jezdzic a nie tylko zarobic.
Po czwarte - pochylenie moze byc na poczatku nie naturalne i budzic strach - do tego trzeba sie przyzwyczaic.
Po drugie - sprzet ma byc dopasowany do Ciebie: jesli nie dotykasz calymi stopami ziemi, to nie powinnas na nim jezdzic. Mozesz kupic buty typu daitona lady - daja okolo 6 cm.
Po trzecie - znajdz szkole, gdzie chca nauczyc Cie jezdzic a nie tylko zarobic.
Po czwarte - pochylenie moze byc na poczatku nie naturalne i budzic strach - do tego trzeba sie przyzwyczaic.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
zawsze możesz zacząć od ósemek na większej powierzchni i stopniowo ją zmniejszać do tej, która jest na egzaminie
i fakt - dobra szkoła to podstawa, ja też jestem w trakcie kursu i szkoła, w której się uczę nic, poza moto takim samym, jak będę zdawał egzamin, nie oferuje
i fakt - dobra szkoła to podstawa, ja też jestem w trakcie kursu i szkoła, w której się uczę nic, poza moto takim samym, jak będę zdawał egzamin, nie oferuje

- coolmen77
- Świeżak
Czym jeździsz na tym kursie? Gladiusem to ja bym nie ciał się uczyć robić ósemek jeśli wcześniej niczym nie jeździłem
Na początek powinni dać ci jakąś 100 którą prowadzi się jak rower i ogarniesz.
Zależy ile jeździsz, jak to pierwsze jazdy to luzzzzzzzzzzzzzz...

Zależy ile jeździsz, jak to pierwsze jazdy to luzzzzzzzzzzzzzz...
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
viewtopic.php?t=94748 tu looknij. Obok swojego tekstu masz narzędzia, kliknij na chmurkę z długopisem/ołówkiem na dole żeby edytować czcionkę w napisanym już tekście.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1