Rumunia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Z tego co wiem (znajomy tam akurat siedzi), powyżej 1200m. jest co najmniej pół metra świeżego śniegu. Musiałby przyjść ciepły front atmosferyczny + zdrowe słońce przez dwa tygodnie żeby wytopić śniegi z wyższych partii gór.
Mój plan na początek czerwca chyba potrzebuje planu B, najprawdopodobniej będzie się nazywał Albania
Dodatkowy dzień jazdy w du..ę 
Mój plan na początek czerwca chyba potrzebuje planu B, najprawdopodobniej będzie się nazywał Albania

- Artur_
- Świeżak
Witam Rumunia nie wypalila ale bylem w Chorwcjcii w miejscoeosci Senj zajebista sprawa a jakie winkle palce lizac w zakrety wchodzilem na jedynce. W 5 dni objechalem Czechy Austria Slowenia Wegry Slowacja 2600 km. Jechalem sam troche nudno ale coz jakos dalem rade naprawde polecam ta trase
- wojtula73
- Świeżak
to niezłe przebiegi robiłeś.. Ale po chorwacji do tego Senj to autostradą czy bocznymi? Jeśli dobrze pamiętam to chyba właśnie do Senj albo w okolice tego miasteczka jest zjazd z autostrady? Pogoda dopisała?
Sympatyczna wycieczka.
U mnie niestety w robocie z dniami wolnymi nie wypaliło a i w domu było co robić więc "majówka" spędzona wybitnie nie motocyklowo.
Sympatyczna wycieczka.
U mnie niestety w robocie z dniami wolnymi nie wypaliło a i w domu było co robić więc "majówka" spędzona wybitnie nie motocyklowo.
- niesiob
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości