gas gas 125 Utrzymanie
• Strona 1 z 1
gas gas 125 Utrzymanie
Witam, na wiosnę mam zamiar kupić gas gasa ec 125, jest to hard enduro.
Mam pytanie co ile w tym robi się remonty, co trzeba wymieniać i ile kosztuje roczne utrzymanie go?
Dodam że jeżdżę amatorsko 2-3 razy w tygodniu.
Mam pytanie co ile w tym robi się remonty, co trzeba wymieniać i ile kosztuje roczne utrzymanie go?
Dodam że jeżdżę amatorsko 2-3 razy w tygodniu.
- GasGas125
- Świeżak
tak jak w kazdej podobnej endurówce tego typu, tłok co jakies 70-100 mth ile kosztuje - pewnie podobnie jak ktm exc, husqa wr itp. ciezko mówic o kosztach bo duzo zalezy jak sie jeździ, co sie kupi itp itd. ale powiedzmy że masz igłe sprzet, nie katujesz, i robisz powiedzmy te 100 mth rocznie czyli jeden remont, to takie utrzymanie to 1000-2000 zł rocznie.
co do kosztów - poprzeglądaj sobie z nudów kiedys ceny częsci np do ktma exc 125, i ceny częsci do gasgasa, mówie o tych eksploatacyjnych, tłok, korbowód, tarcze/przekładki sprzegła, klocki hamulcowe, porównaj z ciekawosci co kosztuje wiecej, bo szczerze mówiac to jest dosyc nietypowy sprzet i w temacie nie siedze.
co do kosztów - poprzeglądaj sobie z nudów kiedys ceny częsci np do ktma exc 125, i ceny częsci do gasgasa, mówie o tych eksploatacyjnych, tłok, korbowód, tarcze/przekładki sprzegła, klocki hamulcowe, porównaj z ciekawosci co kosztuje wiecej, bo szczerze mówiac to jest dosyc nietypowy sprzet i w temacie nie siedze.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości