Yamaha Fazer 600 czy Kawasaki Z750?
• Strona 1 z 1
Yamaha Fazer 600 czy Kawasaki Z750?
Witam serdecznie. Zaczynam rozglądać się za drugim motocyklem dla siebie. Cena jaka mysle wydac to do 11-12 tysięcy. Moj wybor ograniczylem do Kawy Z750 i Fazera 600. Co myslicie o tych dwoch modelach? Co byscie polecili? Moze jakis zupelnie inny model? Interesuje mnie moto w mocy ~100 Km. Pozdrawiam.
- arclight
- Świeżak
Jeżeli chcesz bezawaryjny motocykl z dobrymi osiągami i świetnymi hamulcami to bierz Fazera.
Dobra ochrona przed wiatrem, wygodna pozycja, świetny silnik. Jak się powstrzymasz to możesz spalanie 4.5l zrobić, przy normalnej jeździe trzeba liczyć 5-5.5. Silnik ma trochę dwojaką naturę. Do 7 tysięcy obrotów nic się nie dzieje, po przekroczeniu granicy pojawia się uśmiech na twarzy.
Przynajmniej tak jest w przypadku mojego FZS600. Fakt wygląda może trochę "staroświecko" ale pali mniej od wtryskowego i hamulce ma wspaniałe.
Ps spójrz w mój podpis
Dobra ochrona przed wiatrem, wygodna pozycja, świetny silnik. Jak się powstrzymasz to możesz spalanie 4.5l zrobić, przy normalnej jeździe trzeba liczyć 5-5.5. Silnik ma trochę dwojaką naturę. Do 7 tysięcy obrotów nic się nie dzieje, po przekroczeniu granicy pojawia się uśmiech na twarzy.
Przynajmniej tak jest w przypadku mojego FZS600. Fakt wygląda może trochę "staroświecko" ale pali mniej od wtryskowego i hamulce ma wspaniałe.
Ps spójrz w mój podpis

DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Zetka ma zdecydowanie lepszy silnik od Fazera.. nie trzeba tak mientolić po obrotach żeby jechało.. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości