Jaka gitarÄ™ panowie muzycy posiadacie.
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff
• Strona 1 z 1
Jaka gitarÄ™ panowie muzycy posiadacie.
Dopisuję ze chodzi o akustyka .Majstry odkleiła mi się podstrunnica więc dałem kleju i przykręciłem ją nawet ładnymi śrubkami ale nie trzyma mi strojenia i po paru gierkach muszę ją od nowa stroić.
Jakie macie gitary akustyczne lub jakie polecacie.
Jakie macie gitary akustyczne lub jakie polecacie.
Ostatnio edytowano 19/12/2014, 12:37 przez senekkorzenna, łącznie edytowano 1 raz
- senekkorzenna
- Kruszyciel
- Świeżak
https://www.google.pl/search?q=Gitara+a ... uCTVO-ZMI2
A z tą gitarą miał ktoś styczność,na youtube dość dobrze brzmi i jest test porównanie z Ever Play
WaluÅ› o co Ci chodzi bestijo jedna
A z tą gitarą miał ktoś styczność,na youtube dość dobrze brzmi i jest test porównanie z Ever Play

WaluÅ› o co Ci chodzi bestijo jedna

- senekkorzenna
senekkorzenna napisał(a):Walek ale ja nie chcę sprzedać tylko coś kupić to jak reklama z mojej strony?
Ty masz chyba przerwę na uczelni i albo coś wypiłeś albo nie daj Boże coś w ciągnąłeś .
Nooooo, zbanuuuj go...
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Budzet?
Klasyk czy western?
Mam dwie:
low cost western -> Harley Benton CLD-10SCE NS - w sam raz na glosne rzepolenie nad ogniskiem
i troche lepsza koncertowke -> Hanika 50MC - do grania w trochu bardziej cywilizowanych warunkach
Klasyk czy western?
Mam dwie:
low cost western -> Harley Benton CLD-10SCE NS - w sam raz na glosne rzepolenie nad ogniskiem
i troche lepsza koncertowke -> Hanika 50MC - do grania w trochu bardziej cywilizowanych warunkach
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Kupiłem już Ever Play AP 315 .
Celowałem na Squaier by Fender 105 ale jakoś tak wyszło po zatem w młodości grałem na perkusji Ever Play to już miałem kontakt z tą marką.
I przyszła Ever Play AP 315 ,kurde ale sprzęt,nówka nie śmigana jeszcze nie rozegrana ale już miękka .
Celowałem na Squaier by Fender 105 ale jakoś tak wyszło po zatem w młodości grałem na perkusji Ever Play to już miałem kontakt z tą marką.
I przyszła Ever Play AP 315 ,kurde ale sprzęt,nówka nie śmigana jeszcze nie rozegrana ale już miękka .
- senekkorzenna
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości