Fzr 1000 Exup vs Gsxr 1100w czy może coś innego ?
• Strona 1 z 1
Fzr 1000 Exup vs Gsxr 1100w czy może coś innego ?
Siema poszukuje motocykla sportowego w cenie do 5500zł i nie wiem który byłby bardziej odpowiedni.
Motocykl miałby służyć raczej do śmigania z kolegami.
Mam 20 lat 170 cm wzrostu i 65 kg wagi wcześniej miałem suzuki dr 650 ale wiele jeździłem na motocyklach sportowych kolegów np yamahą r1.
Zastanawiałem się też nad hondą cbr 900rr lub kawasaki zx7r.
Ale nw czy za tÄ… kasÄ™ kupiÄ™ w miarÄ™ w db stanie.
Motocykl miałby służyć raczej do śmigania z kolegami.
Mam 20 lat 170 cm wzrostu i 65 kg wagi wcześniej miałem suzuki dr 650 ale wiele jeździłem na motocyklach sportowych kolegów np yamahą r1.
Zastanawiałem się też nad hondą cbr 900rr lub kawasaki zx7r.
Ale nw czy za tÄ… kasÄ™ kupiÄ™ w miarÄ™ w db stanie.
- yamsuzkaw
- Świeżak
Latanie samolotem za najniższe możliwe pieniądze może skończyć się twardym, i ostatnim lądowaniem, masz tego świadomość, że stan techniczny motocykla o takiej mocy za takie pieniądze będzie niewiele lepszy niż ruskich czołgów z II wojny światowej ?
BTW. zrobiłeś 10 tys kilometrów na R1 kumpla ? poznaj mnie z frajerem który kupuje moto kumplom
BTW. zrobiłeś 10 tys kilometrów na R1 kumpla ? poznaj mnie z frajerem który kupuje moto kumplom
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Wiele oznaczało tutaj raczej "kolega parę razy dał mi się po prostej przejechać". A po ociężałym singlu sportowy litr nie jest dobrym pomysłem. SPortowe 600 już sprawią że będziesz miał mokro.
Poza tym, litr za 5 tysięcy? No ja cie proszę. Za taką kase to motocykl dla mechanika ew do zimowego dłubania podczas którego dołożysz conajmniej 2 kolejne tysiące
Poza tym, litr za 5 tysięcy? No ja cie proszę. Za taką kase to motocykl dla mechanika ew do zimowego dłubania podczas którego dołożysz conajmniej 2 kolejne tysiące
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
yamsuzkaw napisał(a):Dlaczego za tyle nie kupie ?
Ojtamojtam, kup litra postawisz przed kominkiem i bedzie oko cieszyl, jezdzic nie musi wiec stan techniczny nie ma znaczenia
Z 5500 to mozna sobie Suke GSX 600 F z '98 r kupic.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości