[Aktualności] Dwusuwy wrócą do łask?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dwusuwy wrócą do łask?
Dyskusja na temat: Dwusuwy wrócą do łask?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dwusuwy wrócą do łask?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dwusuwy wrócą do łask?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mowa o dieslach tak ? A one wbrew temu co autor pisze mają sprawność nie 35% a 40 do 45% więc zysk najwyżej 5%.
Warto przed publikacją artykułu sprawdzić takie podstawowe rzeczy i nie wprowadzać ludzi w błąd.
(mimo że ze mnie lamer w dziedzinie silników to jednak rzucił mi się ten błąd w oczy).
Zaś co do dwusuwów w moto to moje doświadczenie ogranicza się do Rometa sprzed lat
natomiast kolega który po zakupie tak wychwalał swojego KTMa w 2t teraz zmienia moto na 4t chyba zauroczyła go charakterystyka pracy silnika
<br><hr>GRZ
Warto przed publikacją artykułu sprawdzić takie podstawowe rzeczy i nie wprowadzać ludzi w błąd.
(mimo że ze mnie lamer w dziedzinie silników to jednak rzucił mi się ten błąd w oczy).
Zaś co do dwusuwów w moto to moje doświadczenie ogranicza się do Rometa sprzed lat

<br><hr>GRZ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od 2018 roku w miastach Francji będzie obowiązywał zakaz poruszania się dieslem w komunikacji miejskiej.
to tak przy okazji ..<br><hr>Otto
to tak przy okazji ..<br><hr>Otto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żadna nowość, detroit diesel robił kiedyś dwusuwy w dieslu. Ale wymagał częstych(choć tanich i prostych) remontów, dużo palił, był głośny i cieżko było przystosować go do norm ekoterrorystycznych.<br><hr>kw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zauroczyla chyba wysrala<br><hr>zenekKomentatorzy napisał(a):Mowa o dieslach tak ? A one wbrew temu co autor pisze mają sprawność nie 35% a 40 do 45% więc zysk najwyżej 5%.
Zaś co do dwusuwów w moto to moje doświadczenie ogranicza się do Rometa sprzed latnatomiast kolega który po zakupie tak wychwalał swojego KTMa w 2t teraz zmienia moto na 4t chyba zauroczyła go charakterystyka pracy silnika
<br><hr>GRZ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości