Pierwsze moto, pierwsze sm ?
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto, pierwsze sm ?
Witam. Niedługo styknie 18 i zawszę chciałem mieć moto nie ważne jaki ważne aby jeździł ;D ale im bliżej jestem pełnoletności nadeszły pytania typowy offroad, szosówka czy SM(o którym wcześniej nie słyszałem ale od razu się zakochałem ).Teraz pytanie jest jaki kupić, sądzę że mi pomożecie, podeślecie jakieś ciekawe propozycje SM-ów którymi spokojnie mogę wyjechać na drogę. Budżet to jakieś 5500zł. Jeśli są jakieś pytania z chęcią odpowiem
PS: To będzie moje pierwsze moto.
PS: To będzie moje pierwsze moto.
- tabis26
- Świeżak
Ciężko w tym budżecie ale może znajdziesz jakieś kawasaki klx 650 przerobione na sm lub dr 650.
- Kruszyciel
- Świeżak
w tej kasie to bedą własnie krowy SMki, w sumie jedyna rzecz jaka mozna na nich zrobic to jazda po prostym plus jakies lżejsze zakręty, o stoppie czy wheelie, czy slide raczej ciezko tutaj mówić przy tych czołgach.
jakbys dołozył z 2 tysiące to bys mógł szukac suzuki DRZ 400, fajne moto i nieźle pomyka na SMkach.
a dalej żeby to na prawde miało sens to jakis ktm exc, yamaha WR, czyli wyczynówki ale z 10 tysi musisz dać żeby to miało ręce i nogi.
tansze to jedynie jakies 2takty yamaha dt 125 w wersji X
jakbys dołozył z 2 tysiące to bys mógł szukac suzuki DRZ 400, fajne moto i nieźle pomyka na SMkach.
a dalej żeby to na prawde miało sens to jakis ktm exc, yamaha WR, czyli wyczynówki ale z 10 tysi musisz dać żeby to miało ręce i nogi.
tansze to jedynie jakies 2takty yamaha dt 125 w wersji X
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości