HONDA NSR 50/80 - JAK ODBLOKOWAC SILNIK? POMOCY!
• Strona 1 z 1
HONDA NSR 50/80 - JAK ODBLOKOWAC SILNIK? POMOCY!
witajcie! mam honde nsr50 przerobiona w serwisie hondy na 80cm3 tak mowil koles od ktorego kupilem nsrke jedzie mi prawie 80km/h wydech oryginalny i mam tylko 4 biegi, i przy 8 tysiacach zaczyna go tak dziwnie przerywac..mam takie pytanie jak odblokowac ten silnik gdzie sa blokady i czy jest mozliwe ze ta skrzynia jest zablokowana? bo mi cos w ksiazce serwisowej pisze po niemiecku cos tam cos tam blocked czy jakos tak 4-6...pomózcie bo chcialbym pojechac chociaz 100:) co do przyspieszenia ok!
wydech mam rowniez jakis inny ktory jutro sprawdze facet mowil ze glosno chodzi ale ze jest odblokowany czy jakos tak:P.
I powiedzcie mi jaki olej do skrzyni biegów powinno sie wlewac? jaki konkretnie gestosc marka itd..
Pozdro
wydech mam rowniez jakis inny ktory jutro sprawdze facet mowil ze glosno chodzi ale ze jest odblokowany czy jakos tak:P.
I powiedzcie mi jaki olej do skrzyni biegów powinno sie wlewac? jaki konkretnie gestosc marka itd..
Pozdro
- protect_nh
- Świeżak
Olej, bylo walkowane setki razy, uzyj prosze opcji szukaj badz szybciej zerknij na 3-4 strone instrukcji (jesli nie masz, temat tez walkowany). Bedzie dokladnie napisane jaki olej.
Producent - tez walkowane, niekoniecznie najlepszy (najdrozszy przewaznie bo placisz za naklejke) ale z dobrych. Castrol np
Co do blokad, tez BYLO walkowane, sadze ze jesli sie nie wkreca na wyzsze to gaznik / modul nie wiem jak tam to jest rozwiazane, ale na pewno jakies dlawiki ma skoro nie moze zakrecic bardziej.
Zerknij w szukaj
Producent - tez walkowane, niekoniecznie najlepszy (najdrozszy przewaznie bo placisz za naklejke) ale z dobrych. Castrol np
Co do blokad, tez BYLO walkowane, sadze ze jesli sie nie wkreca na wyzsze to gaznik / modul nie wiem jak tam to jest rozwiazane, ale na pewno jakies dlawiki ma skoro nie moze zakrecic bardziej.
Zerknij w szukaj
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Niestety nie wiem jak zdjac te blokady, ale czytalem wczesniejszego posta.
Prosze Cie skasuj ten temat i nie daj sie pomiatac jakiemus Domohondansr-owi, ktory nie zna chyba regulaminu. Jak jest temat o odblokowaniu motorka to nie, ze mozna ale trzeba sie dolaczyc,
To wycinek z regulaminu
odpowiem, ze padlo i to nie jeden raz jak dolaczysz sie do jakiegos tematu z 1999 roku to automatycznie wskoczy on na pierwsze miejsce i wszyscy beda go widzieli.
Prosze sprawdz opcje "SZUKAJ"
Prosze Cie skasuj ten temat i nie daj sie pomiatac jakiemus Domohondansr-owi, ktory nie zna chyba regulaminu. Jak jest temat o odblokowaniu motorka to nie, ze mozna ale trzeba sie dolaczyc,
To wycinek z regulaminu
3. Zanim zadasz pytanie - sprawdź, czy już wcześniej takie nie padło.
odpowiem, ze padlo i to nie jeden raz jak dolaczysz sie do jakiegos tematu z 1999 roku to automatycznie wskoczy on na pierwsze miejsce i wszyscy beda go widzieli.
Prosze sprawdz opcje "SZUKAJ"
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Po trzecie primo 50 to nie motocykl wiec z tym tematem do skuterow sio!
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
80tke sie juz rejestruje jako motocykl a skuter to nie jest cos takiego jak honda nsr pomysl balwanie.
- protect_nh
- Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
- protect_nh
- Świeżak
Grzecznie zwrocilem ci uwage, ale to bedzie koniec uprzejmosci z mojej strony, prosisz sie o bana. Pohamuj
sie, przeklinanie to tez lamanie regulaminu
sie, przeklinanie to tez lamanie regulaminu
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości