Złapanie gumy podczas jazdy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wszyscy łapią gume ostatnio to jakiś absurd cieżko jest rozjebać opone!!! ja jeszcze nigdy nie miałem kapcia w moto pare razy strzeliła ale przy paleniu jej......... omijajcie gwozdzie szkła i inne badziewia to nie bedziecie miec tego problemu!!!!!! no i kupujcie dobre opony...
nx 650
-
kamell - Świeżak
mi przednia opona przesunęła się na feldze, bo przy zakładaniu mechanik za dużo smaru nałożył. Było to na zjezdzie z niemieckiej autostrady. nie tylko opona ale i miejsce jej wymiany jest ważne
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
Przy dużych prędkościach jeśli guma nie rozpadnie się na kawałki to nie mamy szans poczuć że nie ma powietrza. Kiedy koło obraca się bardzo szybko siła odśrodkowa nie pozwoli oponie zbliżyć się do felgi i mamy wrażenie jakby była napompowana. Jak ktoś zapitala 300 km/h na oponach szosowych to musi się liczyć z tym, że większość jest przystosowana max do 270 i powyżej może po prostu odpaść bieżnik.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
R1 napisał(a):dlatego ja nie trawie, dlaczego ludzie kupują używane, stare, albo naprawiane opony... a potem kuku na drodze :/ na Gumach się nie oszczedza, do sporta trzeba dać te ponad 1000 zł, ale się ma pewność że się zrobiło wszystko dla swojego bezpieczeństwa...
Pozdr
mowa tu o przebiciu opony!!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
echm... coz, mi nie zdazylo sie ani w samochodzie ani w moto zlapac kapcia, moze faktycznie uwazna jazda, dobre opony, nie jezdzenie powyzej indeksu predkosci, kontrola cisnienia ...
odpukac:)
odpukac:)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ARRRRRRRRR
A ja dzisiaj właśnie złapałem gumę pod uczelnia wczoraj Pedały kręcili jakiś film z końmi i zbijali drewniane wozy i najwidoczniej nie posprzątali po sobie wiadomo polska bracie i oczywiście trafiłem na śrubę wielka jak sam s*******n, jutro jad do serwisu łatać i pytanie czy łatać i będzie ok czy nie bedzie i zbierać na nowa? Bo ta która mam to ma prawie nowiutki bierzniol

- PeO
- Świeżak
jak TO BYŁ TEN DZIEŃ - to jesteś tatuś
..
a tak poważnei - jak większość
... spodni nie kupię, piwa się nie napiję, blunta nie spalę - ale nowy komplet musi być.. parę razy zwróciła mi się ta inwestycja ... tak jak przedmówcy - dla swojego bezpieczeństwa inwestuję. Ile razy tak miałem że w winku okazało się że trzeba jeszcze przyciąć przeciwskrętem i modlić się żeby TOTO trzymało
- i trzyma
...

a tak poważnei - jak większość
... spodni nie kupię, piwa się nie napiję, blunta nie spalę - ale nowy komplet musi być.. parę razy zwróciła mi się ta inwestycja ... tak jak przedmówcy - dla swojego bezpieczeństwa inwestuję. Ile razy tak miałem że w winku okazało się że trzeba jeszcze przyciąć przeciwskrętem i modlić się żeby TOTO trzymało

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2