GSR'y od Suzuki
• Strona 1 z 1
GSR'y od Suzuki
Witam,
Niedawno z ciekawości przeglądałem sobie oferty motocykli na stronach producentów i zaciekawiła mnie oferta suzuki. Mianowicie sprzedają motocykl GSR 750 z opcja ograniczona na A2. Zdziwiony tym faktem (ten motocykl ma 106hp, czyli nijak nie wchodzi pod kategorie, na ktora rzekomo jest przystosowany) zadzwoniłem do dealera suzuki. Facet powiedział, ze w dowodzie jest jakas adnotacja i ze prawnicy z Suzuki Motor Polska na pewno wiedza co robią. Co o tym myślicie? :v
Pozdrawiam
Niedawno z ciekawości przeglądałem sobie oferty motocykli na stronach producentów i zaciekawiła mnie oferta suzuki. Mianowicie sprzedają motocykl GSR 750 z opcja ograniczona na A2. Zdziwiony tym faktem (ten motocykl ma 106hp, czyli nijak nie wchodzi pod kategorie, na ktora rzekomo jest przystosowany) zadzwoniłem do dealera suzuki. Facet powiedział, ze w dowodzie jest jakas adnotacja i ze prawnicy z Suzuki Motor Polska na pewno wiedza co robią. Co o tym myślicie? :v
Pozdrawiam
- Barlots
- Świeżak
Taaaaaaa, a swistak siedzi i zawija w sreberka
Spytaj tych od Suki czy Maja wlasna babcie na sprzedarz ?
Finczer, w co Ty wierzysz ? Ze Suka Ci zrobi fabrycznego GSR?a o mocy 35 kW ?
Podali moc 106 KM i na tym sprawa sie zamyka.
Spytaj tych od Suki czy Maja wlasna babcie na sprzedarz ?
Finczer, w co Ty wierzysz ? Ze Suka Ci zrobi fabrycznego GSR?a o mocy 35 kW ?
Podali moc 106 KM i na tym sprawa sie zamyka.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Jeżeli motocykl przyszedł od importera z taką homologacją to wszystko jest ok. Może mi się coś przyśniło, ale jeszcze z pół roku temu widziałem na oficjalnej stronie suzuki gsxra 600 z fabryczną homologacją na A2....
Teraz wszedłem i nie ma stąd przypuszczenia o śnie ale jest za to kilka innych sprzętów podławionych.
Teraz wszedłem i nie ma stąd przypuszczenia o śnie ale jest za to kilka innych sprzętów podławionych.
-
Movi - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2