jaki wymiar kurtki?
• Strona 1 z 1
jaki wymiar kurtki?
witam! mam pewiem problem dotyczący zakupu "skórki" na motor. z racji tego ze jestem dziewczyną wybór mam mniejszy niz męska część motocyklistów. problem polega na tym ze na mając 172 cm wzrostu ciężko mi dobrac odpowiednią kórtkę. jestem dosc szczupła. rozmiar 36 byłby idealny (lezy jak tzw druga skóra) ale... wydaje m isie ze rekawy są troche za krótkie. na ten temat słyszałam opinie ze to przecierz nic nie szkodzi bo jezdzic bede w rekawicach ;p , jednak nie jestem tego pewna.
jak uwazacie? lepiej kupic wiekszy rozmair z dłuzszymi rękawami (ale w takim czuje sie jak w worku,a kurtka pzrecierz ma "nietrzepotac" na wietrze) czy ten mniejszy z troche przykrótkimi? wogule sie na tym nei znam wiec prosze o rade. pozdrawiam i z góry dzieki. K.
jak uwazacie? lepiej kupic wiekszy rozmair z dłuzszymi rękawami (ale w takim czuje sie jak w worku,a kurtka pzrecierz ma "nietrzepotac" na wietrze) czy ten mniejszy z troche przykrótkimi? wogule sie na tym nei znam wiec prosze o rade. pozdrawiam i z góry dzieki. K.
- mloda87
- Świeżak
Wg mojej skromnej oceny z dwojga złego lepszy za krotki rekaw niz worek!!!
Ale to tylko moje zdanie, a tak miedzy bogiem a prawda najlepiej jakby wszystko było gites
Ale to tylko moje zdanie, a tak miedzy bogiem a prawda najlepiej jakby wszystko było gites

GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
dzieki za odpowiedz, własnie tez chyba uwazam ze juz lepiej ten przykrótki rekaw, niestety z tego co dotąd szukałam i orientoewałam sie "ideału" jak na mnie nie znajde, tak czy siak dzieki, pozdro p.s. czy skórka firmy FLM polo to faktycznie towar z "górnej" półki?
- mloda87
- Świeżak
Ja bardzo krotki jest ten rekaw?
Przymierz z rekawicami jak nie widac skory po wyciagnieciu rak do przodu jest ok
Przymierz z rekawicami jak nie widac skory po wyciagnieciu rak do przodu jest ok
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości