Honda cbr 125 z 2006r nie odpala na zimnym
• Strona 1 z 1
Honda cbr 125 z 2006r nie odpala na zimnym
Witam kupiłem wczoraj cbr 125 z 2006r. Problem polega na tym że nie chce wgl odpalać u gościa zapalił po chwili (jest mróz -5), przywiozłem ją do domu i lipa. Próbowałem na pych i na rozrusznik lecz nic. aa i jeszcze 1 zalewa ciągle świece.
- radzio257
- Świeżak
Na pewno nie. Specjalny filtr pełniący funkcję airboxa zamieniony na kawałek chińskiego "stożka", nie ma wpływu na pracę gaźnika, który jak najbardziej może mieć wpływ na nie zapalanie i zalewanie świecy
Jak kręcisz i nie odpala to świecę musi zalewać, bo przecież leje się na nią benzyna której nie spala
Panie, a iskra jest?

Jak kręcisz i nie odpala to świecę musi zalewać, bo przecież leje się na nią benzyna której nie spala

Panie, a iskra jest?

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Iskra jest i to duża ;D, ale jak wcześniej miałem chińczyka i założyłem stożka to gorzej odpalał a po za tym że dźwięk był inny to nic nie dawał. Później się urwał (ta chińska technologia), założyłem znów zwykły i zaraz lepiej palił.
A jakieÅ› inne propozycje dlaczego nie pali ?
A jakieÅ› inne propozycje dlaczego nie pali ?
- radzio257
- Świeżak
No to prawie sam sobie odpowiedziałeś wyrzuć ten stożek i załóż taki jaki powinien być.
Wsadził ktoś tam stożek chyba tylko po to żeby zaczął się jeb..ć bo on nic nie daje...
Wsadził ktoś tam stożek chyba tylko po to żeby zaczął się jeb..ć bo on nic nie daje...
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości