buggy czy enduro ????
• Strona 1 z 1
buggy czy enduro ????
Co daje większą frajdę z jazdy po wsi, polnych drogach, lasach ?
Buggy posiadajÄ…cy 40 KM czy Yamaha DT 125 R ?
Buggy posiadajÄ…cy 40 KM czy Yamaha DT 125 R ?
- maxdrifter
- Świeżak
Zależy jakie buggy, osiągi, zawieszenie, prowadzenie, masa itd, zależy jaki teren, las, opuszczona kopalnia (u np mnie są dwie duże, hałdy i wyrobisko), podjazdy itd itp. Najlepiej się przejedź i zobaczysz co lepsze dla Ciebie. Kumpel mój miał buggy ale słabsze, miło to wspomina ale też zdarzyło mu się zakopać. Motocykl jest lekki i zwinny, DT R ma bodajże trzydzieści kilka koników, jest popularna i części łatwo dostępne. Czy z tym buggy też tak jest? Więc jak mówiłem, przejedź się i wybierz, albo przyprowadź to przetestuję oba 

-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
pytanie z rodzaju bezsensownych. jeden woli to inny tamto. miałem okazje polatac buggym, no nie powiem fajna zabawa, fajnie było w ciasnych zakrętach czy na równym polu. ale po 10 minutach juz mi sie nudziło. motocyklem moge wjechac do lasu na cały dzien i sie nie znudzić.... sąfanatycy z kolei buggy i wolą to niz motocykl... wybrór nalezy tylko do ciebie.
moim zdaniem też sporą wadą buggy jest teren - ciezko znaleźć cos ciekawego, gdzie mozna pojeździc, nikt nie bedzie sie czepiał i gdzie nie bedzie nudno
moim zdaniem też sporą wadą buggy jest teren - ciezko znaleźć cos ciekawego, gdzie mozna pojeździc, nikt nie bedzie sie czepiał i gdzie nie bedzie nudno
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości