co wyświetla komputer w aprili rs 125??
• Strona 1 z 1
co wyświetla komputer w aprili rs 125??
mam pytanie do użytkowników aprili rs 125 2 generacji do czego jest komputer koło obrotomierza i prędkościomierza, co wyświetla ?? i jeszcze jedno w jaki sposób jest pokazywana temperatura silnika lub cieczy chłodzącej??
Aprilia nałogiem, tuning podstawą, stunt zabawą
- neo166
- Świeżak
Człowieku? Umiesz tutaj coś napisać a nie umiesz się domyślić co pokazuje wyświetlacz w twoim motorze?
Dla mnie to jest co najmniej dziwne.. 

-
moto_karOl - Świeżak
druga generacja to jest ta od 2006
? jesli tak to temperature masz obok predkosciomierza
komputer pokazuje ( godzine, czas okrazenia [STOPER], moc akumlatora, przebieg ogolny, i opcja TRIP czyli mozesz sobie wyzerowac i sprawdzic ile np. przejechales w jeden dzien 

RS 125 2007

- x x x
- Świeżak
Zdaje mi sie ze 2 to ta z lampa w kształcie motyla... tak czy siak wyświetla podobnie. Moja z 99r wyświetlała: temperature, naładowanie akumulatora, czas okrazenia i zegarek... wiecej funkcji nie miała... a szkoda bo predkosc mogła by byc elektronicznie a nie za pomoca linki.
- venango3
- Świeżak
Mój wyświetlał kiedy trzeba się napić wódki
Generalnie ja wole żeby pokazywana była prędkość wskazówkowo
bo na LCD migają tak szybo cyferki że nie można sie dowiedzieć ile sie jedzie sie. Ciekawe Rozwiązanie jest obrotomierza w Kawasaki ZX6-RR Ninja 03-04

Generalnie ja wole żeby pokazywana była prędkość wskazówkowo
bo na LCD migają tak szybo cyferki że nie można sie dowiedzieć ile sie jedzie sie. Ciekawe Rozwiązanie jest obrotomierza w Kawasaki ZX6-RR Ninja 03-04
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości