Zmiana wydechu Aprilia RS 125
• Strona 1 z 1
Zmiana wydechu Aprilia RS 125
Witam mam pewne pyt chcialbym zmienić tlumik w mojej Aprilce RS125 na jakis glosniejszy czy moglbym np kupic wydech Akropovic albo jakis inny znanej marki i zamontowac go czy bd cos sie dzialo z silnikiem czy doda mi troche mocy czy bd glosniejszy?prosze o wszelkie informacje i pomoc z gory serdecznie dziekuje
- Slawko26
- Świeżak
Nie ten dział. Tłumik to tylko walec z wykładziną wygłuszającą, nie da mocy. Dyfuzor już tak.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Re: Zmiana wydechu Aprilia RS 125
Slawko26 napisał(a):Witam mam pewne pyt chcialbym zmienić tlumik w mojej Aprilce RS125 na jakis glosniejszy czy moglbym np kupic wydech Akropovic albo jakis inny znanej marki i zamontowac go czy bd cos sie dzialo z silnikiem czy doda mi troche mocy czy bd glosniejszy?prosze o wszelkie informacje i pomoc z gory serdecznie dziekuje
Chcesz powiedziec, ze ogarniesz wymiane tlumika jezeli nie ogarniasz glupiego przeczytania dzialow jakie oferuje Forum i zamieszczenia tematu w odpowiednim dziale ?
Szczerze mowiac watpie

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości