Honda CBR 125 opinie
• Strona 1 z 1
Honda CBR 125 opinie
Witam !
Zamierzam sie do zakupu hondy CBR 125.
Co sadzicie o tym motocyklu. Jaka jest jego zywotnosc, osiagi, dostep czesci oraz spalanie ?
Moj wiek to 16lat, waga 65kg. 28 listopada bierzacego roku podchodze do egzaminu praktycznego na kat. A1.
Cene jaka moge przeznaczyc to 6000zl.
Jezeli mieliscie stycznosc z tym motocyklem to prosze o pomoc, zastanawiam sie tez nad kupnem Hondy CBR 125 na wtryksu, lecz boje sie wydatkow jakie moge poniesc kiedy zepsuje mi sie wtrysk.
Jaka jest trwalosc oraz wymiana czesci w CBR na wtrysku.
Oraz prosilbym o doradzenie w wyborze innego motocykla.
Pozdrawiam, LWG
Zamierzam sie do zakupu hondy CBR 125.
Co sadzicie o tym motocyklu. Jaka jest jego zywotnosc, osiagi, dostep czesci oraz spalanie ?
Moj wiek to 16lat, waga 65kg. 28 listopada bierzacego roku podchodze do egzaminu praktycznego na kat. A1.
Cene jaka moge przeznaczyc to 6000zl.
Jezeli mieliscie stycznosc z tym motocyklem to prosze o pomoc, zastanawiam sie tez nad kupnem Hondy CBR 125 na wtryksu, lecz boje sie wydatkow jakie moge poniesc kiedy zepsuje mi sie wtrysk.
Jaka jest trwalosc oraz wymiana czesci w CBR na wtrysku.
Oraz prosilbym o doradzenie w wyborze innego motocykla.
Pozdrawiam, LWG
- gogol1998
- Świeżak
Miałem 125 z roku 05 czyli gaźnik. Części tanie jak woda, awaryjność to pojęcie abstrakcyjne w przypadku tego motocykla. Zrobiłem swoją 10kkm w rok i byłem bardzo zadowolony. Paliła ona tyle co nic czyli 2.5l/100km. Polecam ten motocykl.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości