KTM SX 85 problem z hamulcami i odpalaniem na ciepłym
• Strona 1 z 1
KTM SX 85 problem z hamulcami i odpalaniem na ciepłym
Witam , jestem właścicielem ktm sx85 2012r. i od jakiegoś czasu mam problem z odpalaniem motocykla na ciepłym silniku . Na zimnym jak go odpalę jest wszystko ok a gdy już pojeżdżę z 20 min nagle przestaje palić . Na pych też nie zawsze załapie . Dodam też że ubywa płyn chłodniczy . Mam też problem z hamulcami , wszystko działa , a gdy wrócę z jazdy po lesie/torze przestają działać hamulce . Oddałem go do mechanika żeby mi je zrobił . Pojeździłem trochę i do nowa to samo . I tak oddawałem go kilka razy do tego mechanika i w kółko się to samo dzieje . Dodam że jest wlewany płyn MOBIL BRAKE FLUID DOT4 . Proszę o pomoc i Pozdrawiam 

- marcin357ktmtsz
- Świeżak
1) co do problemów z odpalaniem, kiedy robiłes remont /? to wyczynówka wiec wymaga częstego remontu, mozliwe że juz jest wymagany i stąd problemy, a jezeli to nie kwestia remontu to moze zwykłej regulacji gaźnika. ile masz motogodzin czy baków wyjeżdzone od ostatniego remontu ? f.powietrza co ile czyscisz?
2) co do hamulców, zobacz w jakim stanie są tarcze i klocki. przypatrz sie czy nie ma nigdzie wycieków. i czy tarcze hamulcowe są proste
2) co do hamulców, zobacz w jakim stanie są tarcze i klocki. przypatrz sie czy nie ma nigdzie wycieków. i czy tarcze hamulcowe są proste
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości