[Aktualności] Pieszy uderza motocyklistę w głowę
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Pieszy uderza motocyklistę w głowę
Dyskusja na temat: Pieszy uderza motocyklistę w głowę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pieszy uderza motocyklistę w głowę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pieszy uderza motocyklistę w głowę
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Jak to co się wydarzyło, pechowy motonita trafił na chama który chciał się popisać przed kolegą...Wniosek- nie należy jechać zbyt blisko krawężnika.
A tak na marginesie to uważać trzeba nawet na stare baby z parasolami. Kiedyś dojeżdżam na ścigu do skrzyżowania a tam kolejka do świateł na kilkadziesiąt samochodów, środkiem nie da rady bo wąsko ale chodnik pusty (prawie) więc spiesząc się bardzo dałem upust mojemu chamstwu i walę chodnikiem. Nagle wyrasta przede mną wielgachna stara baba która celowo zastępuje mi drogę. Zwolniłem więc aby jej nie przejechać, a ta franca jak się nie zamachnie parasolem...Tak walnęła mnie w plecy że przez kilka dni miałem ślad prętów na grzbiecie. Byłem nie w porządku to fakt, ale żeby zaraz parasolem motocyklistę...! Jak więc widać na moim przykładzie oraz uderzonego motocyklisty z filmu KAŻDY NA DRODZE TO NASZ WRÓG, uważać trzeba zawsze i nigdy nie wiadomo z której strony człowiek dostanie w łeb...<br><hr>marian65
A tak na marginesie to uważać trzeba nawet na stare baby z parasolami. Kiedyś dojeżdżam na ścigu do skrzyżowania a tam kolejka do świateł na kilkadziesiąt samochodów, środkiem nie da rady bo wąsko ale chodnik pusty (prawie) więc spiesząc się bardzo dałem upust mojemu chamstwu i walę chodnikiem. Nagle wyrasta przede mną wielgachna stara baba która celowo zastępuje mi drogę. Zwolniłem więc aby jej nie przejechać, a ta franca jak się nie zamachnie parasolem...Tak walnęła mnie w plecy że przez kilka dni miałem ślad prętów na grzbiecie. Byłem nie w porządku to fakt, ale żeby zaraz parasolem motocyklistę...! Jak więc widać na moim przykładzie oraz uderzonego motocyklisty z filmu KAŻDY NA DRODZE TO NASZ WRÓG, uważać trzeba zawsze i nigdy nie wiadomo z której strony człowiek dostanie w łeb...<br><hr>marian65
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, ze takie akcje maja zazwyczaj motocyklisci, którzy nie sa wstanie dać nauczkę takiemu frajerowi. Czekam z niecierpliwoscia na taki filmik, gdzie motocyklista zejdzie z motocykla i rozje*bie takiego kolesia i zeby to jeszcze nagral !!<br><hr>Cyc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Uwaga, wariat na nogach".
<a href="http://www.scigacz.pl/Frog,na,motorze,czyli,jak,zrobic,medialna,kupe,w,sreberku,24727.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Frog,na,motorze,czyli,jak,zrobic,medialna,kupe,w,sreberku,24727.html</a><br><hr>jasnoksieznik
<a href="http://www.scigacz.pl/Frog,na,motorze,czyli,jak,zrobic,medialna,kupe,w,sreberku,24727.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Frog,na,motorze,czyli,jak,zrobic,medialna,kupe,w,sreberku,24727.html</a><br><hr>jasnoksieznik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram, ktoś powinien uspokoić takie zachowanie zaraz po zajściu a nie on sobie pójdzie dalej zadowolony z życia że tak robi ludziom którzy praktycznie niczym nie zawinili. Pisze praktycznie bo niektórych ludzi(tych niedorozwiniętych głownie) denerwuje dźwięk motocykli.<br><hr>LocikacKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze takie akcje maja zazwyczaj motocyklisci, którzy nie sa wstanie dać nauczkę takiemu frajerowi. Czekam z niecierpliwoscia na taki filmik, gdzie motocyklista zejdzie z motocykla i rozje*bie takiego kolesia i zeby to jeszcze nagral !!<br><hr>Cyc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też mi się wydaje, że ręką trafił w kamerę, a nie w kask<br><hr>gośćKomentatorzy napisał(a):Faktycznie - może i chciał kamerę zawinąć..<br><hr>anusek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kmiocie trafisz na mnie i nie pomogą ci nawet te falujące nogawki z lampasami ani nawet za duże adiki, ani nawet biała czapka z daszkiem<br><hr>jozpaKomentatorzy napisał(a):żeby rozjebac takiego kolesa musielibyscie byc w kupie bo sami to ciency jestescie<br><hr>pieszy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawi mnie jak by się komponował w takim przelocie jak na filmie łokieć ze szczęką takiego buraka... Chyba nawet nie trzeba by było zawracać...<br><hr>mitman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tacy sa dresiarze w Anglii. cwaniaczki ze szkoda gadac. okradli by cie z dziurawych skarpetek!<br><hr>Kostek@
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mów za siebie, nie wszyscy są takimi lamami jak Ty ANONIMOWY czlowieczku, ze sami by sobie nie poradzili z jakims pajacem ktory chce ukraść kamerke. LWG<br><hr>STUNTERKomentatorzy napisał(a):żeby rozjebac takiego kolesa musielibyscie byc w kupie bo sami to ciency jestescie<br><hr>pieszy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I jebiąca po oczach biała skarpeta...<br><hr>ZniczuKomentatorzy napisał(a):żeby rozjebac takiego kolesa musielibyscie byc w kupie bo sami to ciency jestescie<br><hr>pieszy<br>Komentatorzy napisał(a):kmiocie trafisz na mnie i nie pomogą ci nawet te falujące nogawki z lampasami ani nawet za duże adiki, ani nawet biała czapka z daszkiem<br><hr>jozpa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic tylko wrócić sie do takiego popaprańca i wytrybić w morde ! , myśli że jest panem świata czy ki *** , na tym filmiku właśnie pokazał że jest zerem uderzając motocyklistę <br><hr>Go
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chlopie jak jestes taki cwany podaj dane napewno bedziesz sie mogl z wieloma (w twoim rozumowaniu) leszczami zmierzyc... sam podjade gdzie potrzeba nauczyc Cie manier ... jeba** gimbus ;/<br><hr>rakuKomentatorzy napisał(a):żeby rozjebac takiego kolesa musielibyscie byc w kupie bo sami to ciency jestescie<br><hr>pieszy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dletego mam zamontowaną przy moto pałkę teleskopową i nie pier*** się z chamstwem i prostactwem. <br><hr>Laki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zrób fote, chciałbym zobaczyć jak to wyglądaKomentatorzy napisał(a):Dletego mam zamontowaną przy moto pałkę teleskopową i nie pier*** się z chamstwem i prostactwem. <br><hr>Laki<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
100 procent racji !Komentatorzy napisał(a):żeby rozjebac takiego kolesa musielibyscie byc w kupie bo sami to ciency jestescie<br><hr>pieszy<br>Komentatorzy napisał(a):chlopie jak jestes taki cwany podaj dane napewno bedziesz sie mogl z wieloma (w twoim rozumowaniu) leszczami zmierzyc... sam podjade gdzie potrzeba nauczyc Cie manier ... jeba** gimbus ;/<br><hr>raku<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi sie wydaje że on sie na kamere chciał połakomić złodziejaszek jeden, pod prad bym zawrócił zeby takiego gnoja dorwać.<br><hr>pirat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości