[biblioteka] Frog na motorze - czyli jak zrobić...
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
To jest jedynie dowodem na to co jest w artykule i nie ma co sie denerwowac tak juz bylo dawno,Komentatorzy napisał(a):Artykuł nie dość, że napisany świetnym stylem, to jeszcze pokazujący czystą kwintesencję jakości życia, jakie nas otacza. Szkoda tylko, że oprócz komentujących "Spiryt" i "Marian65", nikt nie zrozumiał przekazu kryjącego się w tekście.<br><hr>Pabblo<br>
niewiele ludzi ktorzy patrza na swiat swoimi oczami a nie narzucona wizja i mimo ze nie jestem
starej daty dawno zauwazylem ze ludzie sie staczaja choc mysla ze ida w gore.<br><hr>Spiryt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A Pan redaktor to za friko pisze? Przecież też robi to dla chlebka...Też pracuje dla redakcji, zarabia na życie, pokazując dziwactwa i "kupy"...
<br><hr>atego815

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Autorze tekstu.
- długo piszesz .ale i ten film był długi.
Autorze filmu.
- w Polsce takich jak ty jest dużo .
W autach i na motocyklach.
Dobrych tylko na swoim podwórku ....
Spróbujcie tego proszę w Berlinie ..... Będzie ciekawszy film może będzie w końcu jakiś pościg?
U nas oprócz grabarzy i widzów" nikt na was nie czeka.
No może tylko ta pani co jej rondo nie wyszło.znalazła by chwilkę.
<br><hr>Motocyklista
- długo piszesz .ale i ten film był długi.
Autorze filmu.
- w Polsce takich jak ty jest dużo .
W autach i na motocyklach.
Dobrych tylko na swoim podwórku ....
Spróbujcie tego proszę w Berlinie ..... Będzie ciekawszy film może będzie w końcu jakiś pościg?
U nas oprócz grabarzy i widzów" nikt na was nie czeka.
No może tylko ta pani co jej rondo nie wyszło.znalazła by chwilkę.
<br><hr>Motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zrozumiał, zrozumiał. Tym bardziej, że sam pracuje w mediach i szlag go już trafia od smrodu tych kup i tego całego gów..a medialnego. Wygląda to tak jakby media zidiociały na własne życzenie. Nie tłumaczy tego nawet zatrudnianie w redakcjach masy dyletantów i rozmaitej maści "studentów" na stażu, których wiedza o świecie i życiu jest ilorazem stosunku ilości ich rodzącej się dopiero w bólach inteligencji do ilości spożytego alkoholu...Komentatorzy napisał(a):Artykuł nie dość, że napisany świetnym stylem, to jeszcze pokazujący czystą kwintesencję jakości życia, jakie nas otacza. Szkoda tylko, że oprócz komentujących "Spiryt" i "Marian65", nikt nie zrozumiał przekazu kryjącego się w tekście.<br><hr>Pabblo<br>
Jeszcze niedawno łudziłem się, że to wina tych z (naj)niższego szczebla mediów ale po niedawnej wizycie u pewnej pani redaktor naczelnej dałem sobie spokój z wiarą w cuda i wybiłem z głowy resztki naiwności. Przez ostatnie 5 lat- gdy wydawało się, że wszyscy idą raczej do przodu- ta ich redakcja poszła o 5 lat do tyłu a technicznie i merytorycznie nawet dychy braknie...
Po prostu DRAMAT I TRAGEDIA.
A gówniane reklamy o samych sobie- o tradycji, latach doświadczeń i pełnym profesjonaliźmie, o jedynych i najlepiej poinformowanych- lecą jak ptasie kupy z nieba- często i niespodziewanie. <br><hr>Fata
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale po co taki film do internetu puszczać? Aby szukali i złapali? Oby jednak go nie złapali, a on żeby częściej jeździł na torze i uczył się jeździć.
Kilka razy przejechał na czerwonym i co? Puszką wszyscy jeżdżą 50km/h? Więc PRAWIE KAŻDY jest wariat. A nagonkę na kilka czerwonych zrobili? Może jeszcze wprowadzą obywatelskie donosicielstwo.<br><hr>obywatel
Kilka razy przejechał na czerwonym i co? Puszką wszyscy jeżdżą 50km/h? Więc PRAWIE KAŻDY jest wariat. A nagonkę na kilka czerwonych zrobili? Może jeszcze wprowadzą obywatelskie donosicielstwo.<br><hr>obywatel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panu na Moto proponuje Isle of Man. Byloby to odpowiedniejsze miejsce na podniesienie adrenalinki. pozdr<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Media się staczają" - nie widzę tu żadnego zagrożania (jeżeli tylko miał zagiętą tablicę).<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie najlepiej bronić świrów którzy skrzętnie budują czarny PR motocyklistów, widać pewnie należysz do tej samej kategorii.<br><hr>aaaKomentatorzy napisał(a):Ale po co taki film do internetu puszczać? Aby szukali i złapali? Oby jednak go nie złapali, a on żeby częściej jeździł na torze i uczył się jeździć.
Kilka razy przejechał na czerwonym i co? Puszką wszyscy jeżdżą 50km/h? Więc PRAWIE KAŻDY jest wariat. A nagonkę na kilka czerwonych zrobili? Może jeszcze wprowadzą obywatelskie donosicielstwo.<br><hr>obywatel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocyklista ,czy "motorzysta?Motor to powszechne określenie silnika samochodu ,bądz ciągnika,..<br><hr>GimbusKomentatorzy napisał(a):Myślałem, że portal taki jak ten nie będzie pisać słowa "MOTOR"...<br><hr>Bubu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po co ten lament? To jest (autor filmu) fan adrenaliny i absolutnie zapieprzać ponad 200 km/h między autkami (już nie mówię tutaj o tych światłach), to jest DUŻA lekkomyślność i chyba też zazdrość, że o Frogu tyle się mówiło, a o Nim samym ani słowa - no to się popisał, ale to świadczy o tej osobie. Tam ktoś pisze, że nie widzi tutaj żadnego zagrożenia, ok, fajnie, tylko co kiedy tego typu facet wjedzie w Ciebie, gdy Ty stoisz na swoim motocyklu na światełkach? Wtedy to będziesz mówić, że ten były już motocyklista, to był debil, burak itd. itd. Motocykliście to świetni ludzie, pomocni, ludzie z pasją, a nie z skrzywioną mordą w pałąk. Normalni dobrze wiedzą, że aby jednak nic złego komuś jak siebie samemu nie zrobić, to trzeba jednak udać się do Poznania, Radomia czy na inne mini tory, albo też do sąsiadów, choć fakt, że na torach kartingowych do takich prędkości jak ten "motocyklista" nie się rozpędzić, ale jak mi to zawsze tłumaczył instruktor nauki jazdy, na prostej/autostradzie niczego się nie nauczysz, bo dajesz gaz i jedziesz. Szkoda, że trafił się kolejny lepszy, któremu to tak zależy na kolejnej "poprawie" wizerunku motocyklistów.<br><hr>Szubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jeszcze do autora artykułu, Panie Lovtza, media takie były, są i będą więc proste pytanie, po co dawać im pożywkę? Po co ich karmić tego typu materiałami? Media motocyklistów jak i np. kibiców (kiboli) obrały sobie za łatwy cel, bo to zawsze będzie się sprzedawać i zawsze będzie o tym głośno "szaleniec na motorze", "pędził 300 w zabudowanym", "stadion zdemolowany" itd. itd. i w zasadzie taka jest ich natura i w sumie nie ma się co na to obrażać, a proszę również pamiętać, że te złe informacje są dużo bardziej ciekawsze z punktu widzenia odbiorcy niż te dobre (niestety).<br><hr>Szubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o oglądałem to w faktach na tvn
juz bylo słowo dawcy ale traspolog tłumaczył ze przy takiej predkosci niema nic do do przeszczepu.
sam mam CBR600 l e.
i nie kreci mnie jazda na nim 150:D jeŻDżę. no niestety przepisów bo miski pilnuja wszoraj nie oznakowane mialo 2 samochody i 2 motorzystow
ja to ma jakies szczęście. do miskow no <br><hr>cbr600rr
juz bylo słowo dawcy ale traspolog tłumaczył ze przy takiej predkosci niema nic do do przeszczepu.
sam mam CBR600 l e.
i nie kreci mnie jazda na nim 150:D jeŻDżę. no niestety przepisów bo miski pilnuja wszoraj nie oznakowane mialo 2 samochody i 2 motorzystow
ja to ma jakies szczęście. do miskow no <br><hr>cbr600rr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.ocenkierowce.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.ocenkierowce.pl</a>; - takie zachowanie powinnismy pietnowac sami<br><hr>gosc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytam to I zastanawia mnie to czy autor tego tekstu nie jest kierowca tego motocykla.... Naprawde kupa w zlotku troche logiki.
Od lat jezdze motocyklem I to co widze na drogach to szok a pozniej placz kwiaty przy drodze winni kierowcy samochodow, policja rowerzysci.. Mam nadzieje ze debil ktory zamiescil ten filmik zostanie ukarany. Jak wszyscy lubie troche adenaliny ale trzeba przy tym myslec. Fakt faktem ze niestety motocyklisci padaja jak muchy I wiekszosc z nich wlasnie jest poszukiwaczami adrenaliny, problemem nie jest ten filmik w mediach ale idioci na motocyklach ktorych w tym sezonie widzialem wszedzie Moze czas przestac zawijac ten problem w zlotko I zaczac byc normalnym na publicznych drogach<br><hr>Adam
Od lat jezdze motocyklem I to co widze na drogach to szok a pozniej placz kwiaty przy drodze winni kierowcy samochodow, policja rowerzysci.. Mam nadzieje ze debil ktory zamiescil ten filmik zostanie ukarany. Jak wszyscy lubie troche adenaliny ale trzeba przy tym myslec. Fakt faktem ze niestety motocyklisci padaja jak muchy I wiekszosc z nich wlasnie jest poszukiwaczami adrenaliny, problemem nie jest ten filmik w mediach ale idioci na motocyklach ktorych w tym sezonie widzialem wszedzie Moze czas przestac zawijac ten problem w zlotko I zaczac byc normalnym na publicznych drogach<br><hr>Adam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam:) Na samym początku zaznaczam, że również jestem motocyklistą i lubię zapierd...ć. Filmik bardzo mi się podoba! Szczególnie gratuluję kierowcy umiejętności, widać umie chłop jeździć, ale...przejeżdżanie na czerwonym świetle to gruba, naprawdę gruba przesada. Ktoś by mu wyjechał(jadąc prawidłowo) z lewej czy prawej...wpierd...łby się w bok auta, wbił, a właściwie przeciął na pół i dwa trupy na miejscu(np matka z ojcem), albo jeszcze gorzej kalectwo z dożywotnią opieką i kupkami w pampers. Artykuł śmieszny(w negatywnym znaczeniu), widać że autor myśli że jest fajny.<br><hr>zbulwersowany
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. W tym artykule nie chodzi wcale o to żeby porównywać motocyklistę do kupy zawiniętej w sreberko i oceniać jego jazdę na motocyklu, tylko o to żeby przedstawić podejścia naszych mediów do robienia sensacji z nie do końca istotnych spraw. Akurat ten filmik został wykorzystany jako przykład materiału na niesamowitą sensację ukazującą potwornie negatywny wpływ na społeczeństwo, środowisko, przechodzącą nieopodal staruszkę, która na wskutek ryku motocykla dostała palpitacji serca i bóg wie co jeszcze. Jak dla mnie artykuł bardzo pozytywny rzucający światło na pewne sprawy. Może to nie jest ponowne odkrycie Ameryki ale i tak autorowi należą się gratulacje. Pozdro<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie tak jest, szkoda, że część komentarzy świadczy o nie zrozumieniu artykułu, pewnie znajdąKomentatorzy napisał(a):Witam. W tym artykule nie chodzi wcale o to żeby porównywać motocyklistę do kupy zawiniętej w sreberko i oceniać jego jazdę na motocyklu, tylko o to żeby przedstawić podejścia naszych mediów do robienia sensacji z nie do końca istotnych spraw. Akurat ten filmik został wykorzystany jako przykład materiału na niesamowitą sensację ukazującą potwornie negatywny wpływ na społeczeństwo, środowisko, przechodzącą nieopodal staruszkę, która na wskutek ryku motocykla dostała palpitacji serca i bóg wie co jeszcze. Jak dla mnie artykuł bardzo pozytywny rzucający światło na pewne sprawy. Może to nie jest ponowne odkrycie Ameryki ale i tak autorowi należą się gratulacje. Pozdro<br><hr>motocyklista<br>
się tacy...lubiący zapier....i przy okazji lubiący oglądać kupę w sreberku i nie widzą problemu papki medialnej i coraz gorszej sieki. Bardzo dobry art. pozdrawiam<br><hr>sxc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty głupi gnojocwelu mam nadzieję że niedługo zginiesz<br><hr>pabloKomentatorzy napisał(a):Witam:) Na samym początku zaznaczam, że również jestem motocyklistą i lubię zapierd...ć. Filmik bardzo mi się podoba! Szczególnie gratuluję kierowcy umiejętności, widać umie chłop jeździć, ale...przejeżdżanie na czerwonym świetle to gruba, naprawdę gruba przesada. Ktoś by mu wyjechał(jadąc prawidłowo) z lewej czy prawej...wpierd...łby się w bok auta, wbił, a właściwie przeciął na pół i dwa trupy na miejscu(np matka z ojcem), albo jeszcze gorzej kalectwo z dożywotnią opieką i kupkami w pampers. Artykuł śmieszny(w negatywnym znaczeniu), widać że autor myśli że jest fajny.<br><hr>zbulwersowany<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości