Jaki motocykl na 1 raz?
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl na 1 raz?
Witam, niedługo będę kupować motocykl lecz nie wiem jaki. Chodzi mi o jakiegoś taniego, i przy którym można nauczyć się jeździć na nim. Będzie to moja 1 jazda na tej maszynie. Polecacie jakiś? Również jakiś tani mnie interesuje.
Jest temat co na pierwsze moto. MLV
Jest temat co na pierwsze moto. MLV
- MotocyklistkaNikola
- Świeżak
siedze wlasnie przed szklanna kula i nic mi nie chce pokazac, wylalem wlasnie kawe a fusy nic !
Moze przeczytasz najpierw podwieszne tematy i cos zaszgerujesz i napiszesz bo przy 140 kg i 2015 cm wzrostu cieeeeeezko bedzie.

Moze przeczytasz najpierw podwieszne tematy i cos zaszgerujesz i napiszesz bo przy 140 kg i 2015 cm wzrostu cieeeeeezko bedzie.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Czytałam wcześniejsze ale żadne mi do gustu nie przypadły dlatego szukam innych.
Podaj dane ze wzoru tematów podwieszonych... inaczej wyrzucę do kosza temat. // Boshi
Podaj dane ze wzoru tematów podwieszonych... inaczej wyrzucę do kosza temat. // Boshi
- MotocyklistkaNikola
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości