Zobacz wątek - [U] Usługi projektowania, oklejanie aut, motocykli, naklejki
NAS Analytics TAG

[U] Usługi projektowania, oklejanie aut, motocykli, naklejki

Wywalac wszystko jak leci

[U] Usługi projektowania, oklejanie aut, motocykli, naklejki

Postprzez fzr » 25/10/2014, 15:37

Wykonam profesjonalne naklejki na Twoje auto, motocykl itp. Posiadam setki gotowych wzorów naklejek na większość motocykli - tych których nie mam, zaprojektuję od "reki".
Naklejki wykonane z folii ORACAL, 3DM oraz wszelkiego rodzaju folii termokurczliwych.

Jeżeli uważasz, że Twoje auto, motocykl bądź cos innego pilnie potrzebuje mojej naklejki, nie czekaj, napisz, wspólnie na pewno coś dobierzemy.
Jestem w stanie zaprojektowac dowolny wzór, począwszy od małej naklejki na bak az po naklejki całościowe na samochody.

Miałem okazje oklejać motocykle takich marek jak Yamaha, Honda czy Suzuki.
Ponad 600 gotowych wzorów.

Dodatkowo świadczę usługi w zakresie projektowania CAD, 3D oraz grafiki wektorowej.
Być może masz nagłą potrzebę posiadania projektu motocykla, bądx jakiejś częsci do swojego auta, a nie potrafisz samodzielnie tego wykonać ?
Nic prostszego, napisz do mnie dzisiaj, a juz jutro ciesz siÄ™ znakomicie wykonanym projektem.

Być może jesteś w takiej sytuacji, że jeszcze pilniej potrzebujesz jakiegos elementu do swojego auta bądź motocykla wykonanego z Carbonu, Laminatu, Kevlaru bądź Kompozytu ?
Nic prostszego, napisz do mnie, jestem w stanie wykonać dowolny element metoda próżniową.

Więcej informacji na priv lub na "gygy" - 12155756

http://olx.pl/oferta/projektowanie-graf ... 7xoir.html

Ceny naliczane indywidualnie, projekty oraz naklejki wykonuje za "symboliczną opłatą "
Reszta Usług jest świadczona za "co łaska"
fzr
Bywalec

Postprzez leff » 25/10/2014, 19:11

raz wywalilem Twoj post, zaraz zrobie to drugi raz i wladuje CI warna .... masz podwieszony watek dla uslug
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê