Skuter 2T nie odpala
• Strona 1 z 1
Skuter 2T nie odpala
Witam posiadam skutera PGO 2T który pewnego razu zgasł i nie mozna go w zaden sposób uruchomic iskra jest paliwo dostaje prubowałem drugi modół podpiac drugi gaznik i nic sprawdzałem klin na wale jest ok myslalem ze słaba kompresja zrobiłem szlif i nie daje oznak zycia miał moze ktos taki przypadek czy wał mógł sie przestawic czy te membramki pod gaznikiem maja cos do tego jak sprawdzic czy iskra jest w dobrym miejscu
- bogo118
- Świeżak
Bez membrany też odpali, a cewka ok? Może pod obciążeniem nie daje iskry. Próbowałeś palić bez wydechu, świecę podmieniłeś?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
tak zmieniałem swiece cewke również nawet jak wstrzykiwałem paliwo to tez sie nie odzywa bez tłumika równiez prubowałem dziwna sytuacja włascnie ciekawi mnie to czy jest mozliwosc przestawienia sie osi wału tak jak to sie robiło w komarkach czy wsk
- bogo118
- Świeżak
tak zmieniałem swiece cewke również nawet jak wstrzykiwałem paliwo to tez sie nie odzywa bez tłumika równiez prubowałem dziwna sytuacja włascnie ciekawi mnie to czy jest mozliwosc przestawienia sie osi wału tak jak to sie robiło w komarkach czy wsk
- bogo118
- Świeżak
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości