Motorower nie chce ODPALIĆ
• Strona 1 z 1
Motorower nie chce ODPALIĆ
Witam , podczas jazdy motorowerem GB STREET 72cm nagle silnik lub rozrusznik odmówił mi posłuszeństwa po po prostu się dusił powietrzem i oczywiście zgasł i do dnia dzisiejszego nie chce odpalić
, ani z nożnego nie idzie ani z elektrycznego . Akumulator mam nówkę i go ostatnio ładowałem , paliwo w zbiorniku również miałem , olej w silniku również jest ,światła kierunki mi działają ,biegi również wchodzą ,również sprawdziłem gaźnik (rozkręciłem go) i wszystko z nim w porządku,regulator ,cewka zapłonowa, świeca,moduł zapłonowy,przekaźnik rozrusznika,regulator napięcia mam nowe i wszystko raczej jest dobrze podłączone . Zastanawiam się czy winny jest rozrusznik czy silnik jest zepsuty ??? , nie wiem czy mam kupić nowy rozrusznik ( z przesyłką to koszt około 100zł) a za silnik 125 cm kompletny bym musiał zapłacić około 800zł wraz z przesyłką . Na obecnym silniku zrobiłem już 10tysięcy km i nie nie wiem czy kalkuluje mi się dalej w niego inwestować skoro i tak mam zamiar go zmienić na większy dla lepszego komfortu jazdy.

- Sportowiec
- Świeżak
1. Nie ten dział.
2. Skoro działa rozrusznik to po co go chcesz naprawiać?
3. Jaki kolor świecy, jest iskra, filtry całe?
4. Poproś o przeniesienie działu albo Ci zablokują temat.
2. Skoro działa rozrusznik to po co go chcesz naprawiać?
3. Jaki kolor świecy, jest iskra, filtry całe?
4. Poproś o przeniesienie działu albo Ci zablokują temat.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości