Yamaha DT 80
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 80
Siemka, co sądzicie o Yamaszce DT 80 ? Ma ją ktos może i powie cos o niej ?
Głównie jak się sprawuje w lasie/polach/drogach bocznych, ile pali, awaryjność i czy polecacie ją jako cross na początek ?
Głównie jak się sprawuje w lasie/polach/drogach bocznych, ile pali, awaryjność i czy polecacie ją jako cross na początek ?
- surQwaski
- Świeżak
ja miałem, sprzet spoko, nie jest to wyczynówka i na pewno nie jest to cross. do lasu spoko popyrkać, ile pali 3-7 litrów wiec nie kosmiczne ilosci ale też nie mało. czy polecamy - zalezy do czego i ile masz kasy. jako tani sprzet do nauki idealna
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):ja miałem, sprzet spoko, nie jest to wyczynówka i na pewno nie jest to cross. do lasu spoko popyrkać, ile pali 3-7 litrów wiec nie kosmiczne ilosci ale też nie mało. czy polecamy - zalezy do czego i ile masz kasy. jako tani sprzet do nauki idealna
Głównie, chcę sb pośmigać po polnych drogach, gdzieś do lasu z kumplami, w lesie jakieś podjazdy, zjazdy itp. Ogólnie typowe Enduro.

- surQwaski
- Świeżak
Właśnie tak myśle, żeby skuter sprzedać, ale nie wiem czy DT 125 nie będzie za mocna jak na początek do nauki jazdy crossem
Ty jak uważasz, nie będzie za mocna ? Bo tak jak mówiłem, jeździć jeździłem, ale nie wiem jak na takim dużym crossie się jeździ 

- surQwaski
- Świeżak
za mocna myślę że nie, może pierwsze kilkadziesiąt metrów
ja tak miałem, przesiadłem się z romecika na dt 125 no i chwilę można powiedzieć miałem mokro w gatkach i całą pierwszą jazdę miałem minę "łooooooooo!"
trzeba czuć respekt do maszyny na początku po prostu i wiedzieć kiedy się jedzie za szybko. wszystko zależy od kierowcy i jego oleju w głowie
to enduro, nie cross

to enduro, nie cross

- xawaxus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości