112
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Niestety już dwóch, wczoraj w klasie Supersport 65-letni Bob Price i dzisiaj w wyścigu klasy Superstock 34-letni Karl Harris... u mnie nie wywołuje to uśmiechu.
Ostatnio edytowano 3/6/2014, 22:12 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
power_bit napisał(a):Zygmunt napisał(a):Jaki tekst na ramkę tablicy rejestracyjnej.
Kaai wymień się z autorem tego tematu pomysłami, bo widzę, że poziom kreatywności macie podobny...
czy ja wiem? malowanie(naklejki) kasku a podpis w ramce to raczej co innego. nie weim czy msz internet albo sklepy, ale w sklepach/internecie są kaski w malowaniach(to taka jak by naklejka) i sadzisz ze ci ludzie nie byli kreatywni ktorzy to wymyslali
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Mozna juz mowic o tym, ze w moim garazu stoi legenda
Teraz jakas ramke musze strzelic "tylko mnie nie zabij" i pare smutnych zdjec na face powrzucac
Piekny wyscig byl dzisiaj ... troszke bajkow sie popsulo no i szczeka mi opadla jak na 4 miejscu zobaczylem kolesia ktory byl moim instruktorem

Piekny wyscig byl dzisiaj ... troszke bajkow sie popsulo no i szczeka mi opadla jak na 4 miejscu zobaczylem kolesia ktory byl moim instruktorem
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
melvin napisał(a):Niestety już dwóch, wczoraj w klasie Supersport 65-letni Bob Price i dzisiaj w wyścigu klasy Superstock 34-letni Karl Harris... u mnie nie wywołuje to uśmiechu.
Ryzyko wpisane w tą zabawę... To już momentami nie jest wyścig, to czyste szaleństwo...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Dziś przy wymianie klocków rozpierd*****m śrubę mocująca klocki w zacisku tokico a konkretnie obrobiłem główkę tak było zapieczone, że wyżłobiłem w niej lej i co teraz? nie mogę jej wykręcić w ogóle... rozwiercać? Nosz ku**a mać jak pech to pech
Braci się nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
Delikatnie nawierć, nagwintuj i odkręcisz kontrą. Psiknij tam jeszcze jakimś penetrantem i zostaw na trochę aż się przegryzie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Jak masz podejście, to natnij śrubę tak, żebyś płaskim mógł odkręcić. Ostatnio musiałem tak kombinować, ale miałem dużo miejsca to szlifierką naciąłem. Dodatkowo śruba się nagrzała i w momencie puściła.
Albo spróbuj jeszcze wcześniej bita wbić.
Albo spróbuj jeszcze wcześniej bita wbić.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
ja bym naciął główkę i potem wziął gięty wkrętak do odkręcania
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Rozwierciłem tą śrubę i wbiłem większy klucz i wykręciłem ale ze śruby nie ma już nic a jakby tego mało z drugiej strony też poszła jedna śruba z 4... Nie wiem kto to tak zakręcił, używałem preparatu żeby przeżarło i 3 puściły ale jedna była nadawała się już tylko do inwazyjnego demontażu czyli wiertarka klucz i młotek...
Braci się nie traci
-
madman88 - Świeżak
byłem na uczelni na moto, i w opolu złapało mnie oberwanie chmury, masakra tak lało, ale przynajmniej kombi mam czyste
chyba nikt mi nie powie, że sc59 nie ma jednego z piękniejszych zadupków
http://img17.allegroimg.pl/photos/orygi ... 99786470_2

chyba nikt mi nie powie, że sc59 nie ma jednego z piękniejszych zadupków
http://img17.allegroimg.pl/photos/orygi ... 99786470_2
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai a ja może stary jestem? Dokładnie 29.12.1991, Niedziela, tak bardziej z wieczora. Się pośpieszyłem, bo termin na styczeń miałem wyznaczony. Ale cóż, zgranie w czasie idealne było - u mnie w rodzinie od Bożego narodzenia się zaczyna "martwy ciąg" praktycznie codziennie jakaś uroczystość - urodziny lub imieniny. Ale jak już pisałem - w latach 90-tych się urodziłem się w latach 90-tych i w latach 90-tych umrę.
-
Angler - Bywalec
Kaai napisał(a):Angler napisał(a):Kaai osobiście wolę SC 33.
jam młody szczyl i wolę zadupki sc59/s1000rr czy rj11
sc59 mi się cholernie podoba, ale na litra teraz się rzucać nie mam zamiaru

Tylko mocowanie tablicy. Wiadomo co z nim trzeba zrobić.
...albo jeszcze beamer z tą lampą o którą można się skaleczyć :>
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5