111
power_bit napisał(a):ASR1927 napisał(a):Pilne pytanie. W tym fazerze co oglądałem jest takie dziwne i niepokojące zjawisko. Zaraz po odpaleniu (ok. 5 sekund), włącza się wentylator.
Przymierzam się troszkę do fazera i czytałem własnie opinie użytkowników, że po odpalanie włącza się wentylator a gaśnie po wrzuceniu biegu.
Glenroy napisał(a):ASR1927 napisał(a):Pilne pytanie. W tym fazerze co oglądałem jest takie dziwne i niepokojące zjawisko. Zaraz po odpaleniu (ok. 5 sekund), włącza się wentylator. Co dziwniejsze, zatrzymuje się gdy wbijemy bieg. Sprzedający twierdzi, że tak ma być i jego kuzyn też tak ma. Ale dla mnie to co najmniej dziwne - po co chłodzić silnik zaraz po odpaleniu gdzie jest zimny? Miał ktoś tak w jakimś sprzęcie?
Norma, chyba każdy Kilofazer tak ma, w jednym włącza się po kilku sekundach, a w innym po minucie czy pięciu, to nie jest żaden czujnik czy zapowietrzony układ, po prostu "ten typ tak ma".
No cóż, jak dla mnie wciąż dziwne ale skoro jest tyle takich opinii i "każdy tak ma" to pewnie tak ma - ale dla pewności zajadę nim do zaprzyjaźnionego ASO. Szczęściem sprzedający mieszka 2km od salonu Yamahy

Dzięki, pany
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
power_bit napisał(a):Napisz później relacje jak oceniasz dużego fzs
Lepiej nie, bo ostatnio jakaś nagonka jest na ścigaczowych dziennikarzy - jeszcze zabiorę im chleb

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
czemu tak jest, że na tych fanpejdżach motocyklowych jak są jakieś kretyńskei posty typu 'oznaczcie swoje drugie polowki' to na 10 wypoweidzi 8 to 'yamaha r1' i pisza to ludzie ktorzy maja w profilu 'pracuje w yamaha racing' /'wyzsza szkola robienia halasu' / 'szlachta nie pracuje' etc i sa to ludzie ktorzy co najwyzej jezdza na skuterach.
i r6 i r1 fajne moto ale tak dzieci sie przyssaly do tego ze masakra
i r6 i r1 fajne moto ale tak dzieci sie przyssaly do tego ze masakra
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Zamówiłem sobie nową oponkę na przód, razem ze znajomym zdecydowaliśmy się na metzeler sportec m3, zobaczymy jak się spiszą
na tył najprawdopodobniej przyjdzie używany pilot road3 2ct, znajomy ma coś tam przytargać w praktycznie idealnym stanie więc jeśli faktycznie będzie jak nowa to problem z oponami mam rozwiązany 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mam nadzieję że w końcu tak, w niedzielę przeżyłem tak spektakularną zmianę toru jazdy bo opony zdecydowały się jednak nie trzymać że mało brakło do wizyty na jakimś polu...
Meciek twierdził że schodził na kolano tym zestawem, a ja łapę uślizgi przy każdej dynamicznej zmianie kierunku jazdy.
PB ja słyszałem że żywotnością bezproblemowo przewyższają qualifiery. A penis z tym za 315zł i tak się opłacało
Meciek twierdził że schodził na kolano tym zestawem, a ja łapę uślizgi przy każdej dynamicznej zmianie kierunku jazdy.
PB ja słyszałem że żywotnością bezproblemowo przewyższają qualifiery. A penis z tym za 315zł i tak się opłacało

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
No tak nie są drogie, ja wyrwałem komplet za 650 zł (110/70 i 160/60)
Żywotność zależy też od motocykla, fazer nie wpierdala tak bardzo, natomiast na xx-a wrzucisz komplet i po 6 tys do wymiany.
Mimo wszystko M3 to fajne oponki, i szorowanie gmolami po asfalcie nie stanowi większego problemu.
Żywotność zależy też od motocykla, fazer nie wpierdala tak bardzo, natomiast na xx-a wrzucisz komplet i po 6 tys do wymiany.
Mimo wszystko M3 to fajne oponki, i szorowanie gmolami po asfalcie nie stanowi większego problemu.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
Marsjanin napisał(a):Bierz mz, a mnie zostaw SHL! Jest taka możliwość?
Nie wiem bo o SHL bije się już 3 osoby i właściciel nie patrzy kto da cene tylko kto sie dobrze nią zaopiekuje, podobnie jak z mz. Kusi żeby kupić obydwa bo myślę że upchałbym może gdzieś bo 800zł za shl i 1000 za mz to nie dużo

-
cioracz - Mieszkaniec forum
Ostatnio znajomi z warsztatu naprzeciw wyciągnęli skądś Wierchowinę, która stała jakieś 15 lat chyba. Calusieńka, zakurzona tylko, nawet nie pordzewiała. Muszę przyznać, że fajny bajer.
Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego Honda nie sprzedawała w Europie dużego Ruckusa/Zoomera? Ten skuter akurat chętnie bym przygarnął. A tak to trzeba kombinować i sprowadzać, i jeszcze się o części potem martwić.
Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego Honda nie sprzedawała w Europie dużego Ruckusa/Zoomera? Ten skuter akurat chętnie bym przygarnął. A tak to trzeba kombinować i sprowadzać, i jeszcze się o części potem martwić.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Kto wyczaił dobrą pogodę i specjalnie dzisiaj wziął dzień wolnego?
Idę zacznę od podniesienia szyby oczko wyżej, a potem zwiedzę wszystkie okoliczne wioski

Idę zacznę od podniesienia szyby oczko wyżej, a potem zwiedzę wszystkie okoliczne wioski

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Kto wyczaił dobrą pogodę i specjalnie dzisiaj wziął dzień wolnego?
Ja zaplanowałem urlopik na piątek, jadę z moją do Świebodzina, obejrzeć tego Jezusa za 6 milionów.

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
jechałem dzisiaj do opola na moto na kolosa. w zabudowanym jechała karetka za mną na sygnale, fajnie ją puściłem, a później ją dogoniłem poza zabudowanym, jechałem za nią te 150, ale bym nie zdążył więc musiałem ją wyprzedzić.
głupio się z tym czuję że wyprzedzałem pojazd uprzywilejowany na sygnale :/
głupio się z tym czuję że wyprzedzałem pojazd uprzywilejowany na sygnale :/
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum