Gs 500 czy enduro 125 ?
• Strona 1 z 1
Gs 500 czy enduro 125 ?
Nie wiem co wybrac. Miałem rg 80 i uwazam ze scigiami sie nudno jezdzi i zamierzałem spróbowac czegos innego czyli jakies enduro 125. Ale gs 500 mało pali ładniejszy piekny dzwiek w porównaniu do małych motoków. I teraz mam dylemat i nie wiem co bedzie leprze. prosze o pomoc
- lukaszrg
- Świeżak
to zalezy do czego Ci ma sluzyc.. ja to jazdy po szosach to GS bedzie lepszym rozwiazaniem. Natomiast jesli kreci Cie wypad w bezdroza to wtedy enduro bierze gore.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Kserkses napisał(a):najpierw zapytaj sie siebie czy wolisz jezdzic po asfalcie czy po terenie. my Ci w tym nie pomozemy. pzdr!
No przecież MadboY, powiedział to samo

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
lukaszrg napisał(a):nie mam prawka. Ale jazda mi jest obojetna. Jak by był gs to jezdził bym po szosie a jak enduro to w terenie. tylko nie wiem gdzie bedzą wiekrze wrazenia i frajda z jazdy ?
Jak nie masz prawka to lepiej nie wyjezdzaj na ulice. W terenie nikomu nie zaszkodzisz wiec enduro czy jakis crossik nie zaszkodzi a podszlifujesz umiejetnosci.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
to jedz do miasta, to Ci się nie bedzie nudziło...
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
ja bym brał gsa 180 pokaże a przy tej prędkości niejest nudno,dźwięk wcale za ładny niejest taki do starszego pana , ale brałbym gsa psy i tak cie niezgarnom bo pitniesz
Aprillia AF1 Europa racing | | byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/h | | http://www.youtube.com/watch?v=ReorKllC0sE&NR=1 --- czyżby znajomi owada ?
-
aprilia130 - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
troszkę dziwne zestawienie, ale z tego co piszesz to brałbym endurko, ale 250cc. tylko w tym wypadku musiałbyś zainwestować sporo w ubrania, które przy przesiadce na szosowy sprzęt raczej się nie przydadzą. bo bez ubrań dosyć szybko byś sie połamał. przynajmniej buty są konieczne.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
yyyy ale osochodzi -bierz crossa , dużo zabawy bedziesz miał w między czasie zrób sobie prawko i wtedy możesz np kupić coś co będzie i w teren i na szose np transalpa, albo kle 500 albo coś tam jeszcze, bez prawka nie jeździj
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
witam
Nie kupuj motocykla jak nie masz prawka...
Jak Cie zlapia pozniej w mediach zawsze musza robic z tego afere ze motocyklisci to zla grupa spoleczna i wiekszosc z nich jezdzi bez prawa jazdy i powoduje wypadki
Nie kupuj motocykla jak nie masz prawka...
Jak Cie zlapia pozniej w mediach zawsze musza robic z tego afere ze motocyklisci to zla grupa spoleczna i wiekszosc z nich jezdzi bez prawa jazdy i powoduje wypadki
Narazie Aprilia SR 125 - SKUTER !!
Kupie GSa min 2003 rok do 7,5k
Kupie GSa min 2003 rok do 7,5k
- kisiel
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości