Honda CBR 500F do zwerfikowania
• Strona 1 z 1
Honda CBR 500F do zwerfikowania
Witam, jutro jadę oglądać swoją pierwszą maszynę.
Wiek 20 lat, wzrost 180, waga 87kg. Zainteresowała mnie honda CBR 500F, chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych. Czy warto, i co to w ogóle za motocykl, bo większość cbr to 600 900 lub 1000.
Konkretnie interesuje mnie ten model
http://allegro.pl/show_item.php?item=4628955951
ProszÄ™ o opinie i pozdrawiam
Jakub
Wiek 20 lat, wzrost 180, waga 87kg. Zainteresowała mnie honda CBR 500F, chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych. Czy warto, i co to w ogóle za motocykl, bo większość cbr to 600 900 lub 1000.
Konkretnie interesuje mnie ten model
http://allegro.pl/show_item.php?item=4628955951
ProszÄ™ o opinie i pozdrawiam
Jakub
- paterkuk
- Świeżak
Szła taka CBR-ka 500 z rzędową czwórką, ale tylko pod koniec lat 80. To był poprzednik CBR 600.
BTW, to co oglądasz to jakiś pies, jakoś średnio go widzę zarówno do jazdy, jak i jezeli chodzi o jego stan.
Ori wyglÄ…da tak:
W tej z ogłoszenia, to chyba tylko zbiornik jest w miarę oryginalny.
BTW, to co oglądasz to jakiś pies, jakoś średnio go widzę zarówno do jazdy, jak i jezeli chodzi o jego stan.
Ori wyglÄ…da tak:

W tej z ogłoszenia, to chyba tylko zbiornik jest w miarę oryginalny.
-
Pan Jasiek - Świeżak
Byłem, widziałem, jechałem.
Jest to CBR 500 z 92' z silnikiem od f3 99'. Odpala ładnie, jeździ chyba dobrze.
Jutro mamy jechać do stacji diagnostycznej, btw. polecicie jakiś warsztat w Trójmieście, któremu można w tej kwestii zaufać?
Co do stanu, widać że troszkę dostał, ale ja szukam pierwszego moto, którego (odpukać) nie szkoda będzie porysować itd. Co do ceny, myślę że za 1700 dam radę ją wyrwać.
Pytanie tylko - czy nawet za tyle warto.
Pozdrawiam i dzięki za odp
Jest to CBR 500 z 92' z silnikiem od f3 99'. Odpala ładnie, jeździ chyba dobrze.
Jutro mamy jechać do stacji diagnostycznej, btw. polecicie jakiś warsztat w Trójmieście, któremu można w tej kwestii zaufać?
Co do stanu, widać że troszkę dostał, ale ja szukam pierwszego moto, którego (odpukać) nie szkoda będzie porysować itd. Co do ceny, myślę że za 1700 dam radę ją wyrwać.
Pytanie tylko - czy nawet za tyle warto.
Pozdrawiam i dzięki za odp

- paterkuk
- Świeżak
Jak za średniej klasy rower. Za taką kasę trzeba się cieszyć jak będzie prosto jechał. Jestem ciekaw jak to jest bardzo niestabilne przy tej ramie(na zdjęciach nie wzbudza zaufania) i silniku od f3.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości