Offtop dla Vip'ów
w wakacje, nawigacja stwierdzila, ze mam skrecic w ta uliczke ... spojrzalem na mape i stwierdzilem, ze ja tam nie jade ... niech jakas baba wyjedzie z naprzeciwka i bede napierdzielal kilometr na wstecznym
https://www.google.co.uk/maps/@50.36254 ... 312!8i6656
https://www.google.co.uk/maps/@50.36254 ... 312!8i6656
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Dzisiaj leniwy prawie wiosenny dzień minął mi tak:
Zderzak mi zabrali bo firma szuka oszczędności i będą montowali do volvo czołownicę, żeby autko stało się pojazdem specjalnym...
Dziś przejechało całe 38km bez żadnej poważnej awarii, jedynie zapalił się czerwony wykrzyknik na desce rozdzielczej, ale pieprznięcie deski ręką pomogło i naprawiłem usterkę
Zderzak mi zabrali bo firma szuka oszczędności i będą montowali do volvo czołownicę, żeby autko stało się pojazdem specjalnym...
Dziś przejechało całe 38km bez żadnej poważnej awarii, jedynie zapalił się czerwony wykrzyknik na desce rozdzielczej, ale pieprznięcie deski ręką pomogło i naprawiłem usterkę
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Krmtzzz napisał(a):Jestem, obronilem sie. Dopiero wracam do zywych po 3ech dniach picia W poniedzialek jezdze z cv, zobaczymy czy bedzie jakikolwiek odzew.
Jeszcze masz niepokonczone przedmioty, Walenty ?
Tia, jeden projekt z którym jeżdżę od dwóch tygodni, ale wczoraj zaznałem miłosierdzia - "to zostaw, tego już nie poprawiaj, zrób tylko to i to. W poniedziałek widzimy się o 8.30, przynieś indeks i pomyślimy nad zaliczeniem".
Jak dostanę zaliczenie, to egzamin. Będzie kameralnie, bo ostatni termin mnie ominął.
Oprócz tego muszę jeszcze zanieść projekt w stylu "podstaw swoje dane i zrób rysunek". Formalność.
No czyli właściwe trzy rzeczy, przy dobrych wiatrach we wtorek będzie już z bani.
I jeszcze praca dyplomowa, parę rzeczy do dopisania. Problem w tym, że promotor na urlopie, także pozostaje jedynie kontakt mailowy, także nie obronię się przed końcem rekrutacji.
Nawet przed chwilą przejrzałem wszystko, poprawiłem jakieś drobne błędy i zgodnie z umową wysłałem promotorowi na maila. Taka robota.
Bardzo mi pomaga, bo nie musiałem żadnych badań robić.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Glenroy napisał(a):suhy-19 napisał(a):
Napiszę tylko ze to jest jedyny dojazd
Weź pomyl teraz drogi i cofaj w takiej klicie .
Chociaż kumpel pokazywał mi kiedyś foto z Francji, gdzie wpierdzielili się na dwa zestawy w jakaś uliczkę, gdzie było tak ciasno, że musieli poskładać lusterka, przejechali tak dobre 200m i pojawił się problem w postaci końca drogi, gdyby wjechał tam sam, to bez lusterek chyba ruski rok by wycofywał, tak jeden jakoś drugiego pilotował, tyle że pół godziny przed wjechaniem w to zadupie skończyli pauzę, po wyjeździe musieli już robić następną .
Zdarzyło mi się na pograniczu niemiecko-austriackim (skrót z Monachium na Jenbach i dalej na Innsbruck) na lokalesie cofać składem jakieś 3 km po nagłym i niezapowiedzianym opadzie śniegu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Krmtzzz napisał(a):Mowisz ze podziałasz w dziakanacie i termin sie przesunie ?
Zapytam "co jak nie mam obronionej pracy jeszcze".
Ale bez stresu, bo wystarczająco się już ostatnio nawkurwiałem.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):No, to już cztery lata tutaj spamuję.
Wydaje się długo, ale w porównaniu do niektórych...
Pamiętam jak się zarejestrowałeś na forum, fajnie wybrałeś sobie nick, no i to serduszko w avatarze
Akurat zbiegło się to w czasie z opuszczeniem forum przez pana_wiewiórkę i z początku wszyscy myśleli, że Ty to on, tylko w nowej odsłonie. Podobnie jak Eneasz kazał usunąć sobie konto i wrócił na forum jako rosiboj. Z początku rżnął głupa, że to nie on, nawet polskich znaków zaczął używać, ale co bardziej kumaci i tak się połapali
Suhy, właśnie kojarzyłem wtedy, że był już wcześniej na forum suhy-19 i konto zostało usunięte. Co wtedy przeskrobałeś?
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator