...
• Strona 1 z 1
- Husarz1992
- Świeżak
Ja bym oprócz wyglądu szukał czegoś z ABS -em - tym bardziej, że zbyt dużej praktyki to jednak jak sam przyznajesz nie masz.
Co do samych motocykli - pierwszy i ostatni sÄ… praktyczniejsze
Kiedyś wyczytałem, że najlepiej się jeździ brzydkimi motocyklami [fakt niezaprzeczalny], a najgorzej tymi najładniejszymi - i tu jest chyba "pies pogrzebany" - aby to wypośrodkować.
Co do samych motocykli - pierwszy i ostatni sÄ… praktyczniejsze

Kiedyś wyczytałem, że najlepiej się jeździ brzydkimi motocyklami [fakt niezaprzeczalny], a najgorzej tymi najładniejszymi - i tu jest chyba "pies pogrzebany" - aby to wypośrodkować.
Honda Shadow, honda CBF 600
- Duszeek
- Świeżak
Masz rację nie pchaj się w 600 to jest bez sensu. ABS może i czasami się przydaje, ale widać po tym co piszesz, że tobie jest zupełnie niepotrzebny - jednym słowem zbędny wydatek. Za zaoszczędzone pieniądze możesz szukać jeszcze czegoś o kilka koni mocniejszego.
Linkujesz 750 to też jest naprawdę głupi pomysł, po tygodniu się znudzi i co wtedy? Będziesz chciał sprzedać. Na pewno się nie zechce, lepiej szukać od razu czegoś dużego bardziej na stałe.
P.S. Jebnij się w ten pusty łeb. Wiem dostanę warna, ale warto było, musiałem takiego debila to już dawno tutaj nie było, a konkurencja jest naprawdę duża
Linkujesz 750 to też jest naprawdę głupi pomysł, po tygodniu się znudzi i co wtedy? Będziesz chciał sprzedać. Na pewno się nie zechce, lepiej szukać od razu czegoś dużego bardziej na stałe.
P.S. Jebnij się w ten pusty łeb. Wiem dostanę warna, ale warto było, musiałem takiego debila to już dawno tutaj nie było, a konkurencja jest naprawdę duża

Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
- Husarz1992
- Świeżak
- Husarz1992
- Świeżak
Re: Pierwsze moto ? Ale więcej niż 600.
Husarz1992 napisał(a):( tak zrobił pewien kolo którego znam i jeździ już 4 sezon bez problemów( SV 1200 ) )
(...)
przymierzałem się do SV 600,

Nie masz pojęcia o motocyklach,
Husarz1992 napisał(a):Suzuki GSX-F750 ( jajko )
Kawasaki ZX7R - 750 ( http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-ninja-zx ... 07822.html )
Suzuki GSX-R750 ( http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsxr750- ... 70724.html )
Honda NTV 650
Nie masz najmniejszego pojęcia o motocyklach, a myślisz że jest inaczej, tak samo jak nie masz pojęcia w kwestii odwijania xD
Te pogardzane przez ciebie, śmieszne 600, wciągną NTV i GSXFa750, nosem i nawet się nie zająkną.
Husarz1992 napisał(a):GSX-F600 a 750 nie jest jakąś mega przepaścią
GSXF, może i nie, ale GSXR już tak.
Byle stara sportowa 600 w stylu SRADa sponiewiera cię jak wściekły doberman niemowlę

Inna sprawa, że jak ktoś twierdzi że 600 jest słabe, to znaczy że nie potrafi nią jeździć, mogę się założyć, że jak wsiądziesz na 600, to przez pierwsze 2 lata nie pojedziesz tak naprawdę pełną łychą.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości