Poprawianie fabryki, aluminiowy cylinder 110ccm FBM139
• Strona 1 z 1
Poprawianie fabryki, aluminiowy cylinder 110ccm FBM139
Witam!
Zakupiłem nowy cylinder do motocykla z silnikiem fbm139. Mimo iż brałem najdroższy model dostępny u sprzedawcy jakość odlewu jest co najwyżej przeciętna. Widać odstające kawałki aluminium wewnątrz kanałów olejowych. (Załączone zdjęcie)
I tu pojawia się moje pytanie. Pozbyć się "odprysków" (na zdjęciu widoczne nierówności) aby nie urwały się same i wpadły do oleju, a jeżeli tak to w jaki sposób tego dokonać?
Pozdrawiam, Sebastian
(otwórz link)
Zakupiłem nowy cylinder do motocykla z silnikiem fbm139. Mimo iż brałem najdroższy model dostępny u sprzedawcy jakość odlewu jest co najwyżej przeciętna. Widać odstające kawałki aluminium wewnątrz kanałów olejowych. (Załączone zdjęcie)
I tu pojawia się moje pytanie. Pozbyć się "odprysków" (na zdjęciu widoczne nierówności) aby nie urwały się same i wpadły do oleju, a jeżeli tak to w jaki sposób tego dokonać?
Pozdrawiam, Sebastian
- MistrzSeba
- Świeżak
heh norma ;D było kupic cały lepszy silnik np z 24mx.pl i po problemie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Śmierdzisz to ty cwaniactwem. Zmień forum bo pomyliłeś "światy".
Get free demos for vce file opener (otwórz link) exam and College of the Holy Cross (otwórz link) exam with 100% guaranteed success.
- zohaa3492
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości