[Aktualności] Rosja: motocyklista vs. śmiecenie
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rosja: motocyklista vs. śmiecenie
Dyskusja na temat: Rosja: motocyklista vs. śmiecenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rosja: motocyklista vs. śmiecenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rosja: motocyklista vs. śmiecenie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Prawidłowo ! WIELKI PLUS DLA PANI ZA ODWAGE ! Niech sie nauczą wyrzucać odpowiednio do kosza jak reszta, w Polsce powinni tez brać z niej przykład bo zdarza sie że ludzie też tak śmiecą<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musi mieć jaja ta Kubita )) w Rosji... takie rzeczy...
Za zwrócenie uwagi można baseballem oberwać.
Sam bym się pewnie nie odważył. Nawet mimo tej przewagi, którą miała.<br><hr>euronymous
Za zwrócenie uwagi można baseballem oberwać.
Sam bym się pewnie nie odważył. Nawet mimo tej przewagi, którą miała.<br><hr>euronymous
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Strasznie mnie wkurzają kierowcy-palacze, którzy wyrzucają peta przez okno. Pomijając kwestię śmiecenia, to dostałem kiedyś takim petem prosto w szybkę kasku. Powinno się tępić takie chamstwo. Jarasz, to wyrzuć sobie peta do popielniczki, a nie na ulicę. <br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jestem kierowcą motocykla, ale doskonale Ciebie rozumiem. Prowadząc auto kierowca przede mną wyrzucił torebkę foliową, która zatrzymała mi się na przedniej szybie, aż się wystraszyłam. Dobrze, że ruch na drodze był wolny, bo nie wiem co by się stało gdybym jechała dość szybko :/ W ogóle nie znoszę śmiecenia. Są od tego kosze. A ten motocyklista zrobił bardzo dobrze, że wrzucał śmieci do samochodów <br><hr>DorkaKomentatorzy napisał(a):Strasznie mnie wkurzają kierowcy-palacze, którzy wyrzucają peta przez okno. Pomijając kwestię śmiecenia, to dostałem kiedyś takim petem prosto w szybkę kasku. Powinno się tępić takie chamstwo. Jarasz, to wyrzuć sobie peta do popielniczki, a nie na ulicę. <br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tez mi sie tak wydaje<br><hr>asixKomentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie, szkoda tylko, że materiał jest raczej wyreżyserowany.<br><hr>szwedoster<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem, że się czepiam, ale to jest chyba ona <br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):Strasznie mnie wkurzają kierowcy-palacze, którzy wyrzucają peta przez okno. Pomijając kwestię śmiecenia, to dostałem kiedyś takim petem prosto w szybkę kasku. Powinno się tępić takie chamstwo. Jarasz, to wyrzuć sobie peta do popielniczki, a nie na ulicę. <br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie jestem kierowcą motocykla, ale doskonale Ciebie rozumiem. Prowadząc auto kierowca przede mną wyrzucił torebkę foliową, która zatrzymała mi się na przedniej szybie, aż się wystraszyłam. Dobrze, że ruch na drodze był wolny, bo nie wiem co by się stało gdybym jechała dość szybko :/ W ogóle nie znoszę śmiecenia. Są od tego kosze. A ten motocyklista zrobił bardzo dobrze, że wrzucał śmieci do samochodów <br><hr>Dorka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę i puszką, i moto. I zauważyłem, że pet statystycznie częściej wylatuje za szybę, gdy "przypadkowo" jednoślad (a nie dwuślad) omija samochód, z którego wyrzucany jest pet. Pewnie zabrzmi to paranoicznie, ale to rzucanie petów przypomina mi włączanie spryskiwacza akurat wtedy, gdy samochód wyprzedzi motocykl i jadą na tym samym pasie. <br><hr>huazKomentatorzy napisał(a):Strasznie mnie wkurzają kierowcy-palacze, którzy wyrzucają peta przez okno. Pomijając kwestię śmiecenia, to dostałem kiedyś takim petem prosto w szybkę kasku. Powinno się tępić takie chamstwo. Jarasz, to wyrzuć sobie peta do popielniczki, a nie na ulicę. <br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram<br><hr>GrzesiekKomentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie, szkoda tylko, że materiał jest raczej wyreżyserowany.<br><hr>szwedoster<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, masz rację. Jest to materiał promujący pewien rosyjski film. <br><hr>PrawkoJużZaRokKomentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie, szkoda tylko, że materiał jest raczej wyreżyserowany.<br><hr>szwedoster<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości