Aprilia Rx 125
• Strona 1 z 1
Aprilia Rx 125
Witam
Chciałbym kupić jeszcze w tym roku Aprilie rx 125 z rocznika 97 w górę.Wiem już co nie co o tym motocyklu przeczytałem parę tematów.Wiem tyle że motocykl jest bardzo zrywny ma ok 30KM dobra zawieche w miarę dobre spalanie (podobno 6-8L/100).Ale gryzie mnie jedna rzecz a mianowicie jestem bardzo niski mam zaledwie 160cm wzrostu i coś czuje ze to moto jest dla mnie za wysokie ale strasznie mi się podoba i wgl wiec mam prośbę napiszcie coś jeszcze o osiągach itp żebym był bardziej doinformowany i coś o wysokości tego motocykla.
Pozdrawiam
Chciałbym kupić jeszcze w tym roku Aprilie rx 125 z rocznika 97 w górę.Wiem już co nie co o tym motocyklu przeczytałem parę tematów.Wiem tyle że motocykl jest bardzo zrywny ma ok 30KM dobra zawieche w miarę dobre spalanie (podobno 6-8L/100).Ale gryzie mnie jedna rzecz a mianowicie jestem bardzo niski mam zaledwie 160cm wzrostu i coś czuje ze to moto jest dla mnie za wysokie ale strasznie mi się podoba i wgl wiec mam prośbę napiszcie coś jeszcze o osiągach itp żebym był bardziej doinformowany i coś o wysokości tego motocykla.
Pozdrawiam
- ProrokX485X
- Świeżak
osiągi jak osiągi nie są jakies nie wiadomo jakie bo RX to cos na pograniczu hard enduro a soft enduro. moto dobre równie w teren jak i na asfalt. ( nie jak typowe hard enduro dobre praktycznie tylko w teren )
co do wzrostu z tym wzostem to szału nie bedzie bo i sporo motorwerów jest dla ciebie dosyc wysoka
przed zakupem sie przysiądź do maszyny i sam ocen, moim zdaniem moze byc ciezko
obczaj stronke cycle ergo ( wklep to w google ) tam wpisujesz swoje dane i maszyne i jest mniej wiecej pokazana pozycja twoja na moto czasami pomaga obczaic co i jak o ile znajdziesz tam RXa
co do wzrostu z tym wzostem to szału nie bedzie bo i sporo motorwerów jest dla ciebie dosyc wysoka

obczaj stronke cycle ergo ( wklep to w google ) tam wpisujesz swoje dane i maszyne i jest mniej wiecej pokazana pozycja twoja na moto czasami pomaga obczaic co i jak o ile znajdziesz tam RXa
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ok dzięki za info a co do tej strony to niestety nie ma RX.Mówisz żebym się przysiadł do tego motocykla no ale jest problem bo najbliższy taki jest oddalony odemnie o jakieś 200-300km i obawiam się tego że pojadę tak daleko tylko po to żeby dowiedzieć się ze jest on dla mnie za wysoki:/
P.S siedziałem na Romecie Crs 125 (nie była obniżona) i siegałem palcami no ale nie mam pojęcia czy RX nie jest wyższy
P.S siedziałem na Romecie Crs 125 (nie była obniżona) i siegałem palcami no ale nie mam pojęcia czy RX nie jest wyższy
- ProrokX485X
- Świeżak
ciezko mi tez powiedziec, miałem RX 50 i jak na 50tke to był bardzo wysoki i z tym wzrostem na 50tce miałbys pewnie problem
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Mam jeszcze jedno pytane czy Aprilia Rx 125 jest wyższa od Aprili Etx 125 ?
i wgl czym Etx sie rozni?
i wgl czym Etx sie rozni?
- ProrokX485X
- Świeżak
etx to inny model. czy są róznice nie wiem, poszukaj sobie danych w necie ( wysokosc siedzenia) i porównaj
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości