Pompa PrzyspieszajÄ…ca
• Strona 1 z 1
Pompa PrzyspieszajÄ…ca
Siemanko. Planuje kupic do mojej bety rr 250 4t pompe przyspieszajacÄ… do gaznika keihin fcr mx37. Co sÄ…dzicie o tego typu modyfikacji ? Czy warto ? http://www.24mx.pl/pompka-przyspieszaja ... hot-twenty myslalem o tej.
- maciek2504
- Świeżak
nie opłaca się, to sie sprawdza jak masz wprowadzony poważny tuning silnika, ja mam taką pompke ( no nie taką ale podobną ) i po wymieniae z oryginału moto przy dodaniu gazu od razu gasł, zalewało dotrysk miałem chyba z 6 sekund, wiec regulacjami go przykręciłem do 1.5 sekundy i chodzi jak malinka, ale równie dobrze mógłbym załozyc oryginalną pompke i rozkrecic regulacje.
moto musi miec dobry wydech, a gaźnik po tym zabiegu wymagał by też rejettingu całego gaźnika żeby nie dusiło go
moimz daniem totalna strata kasy, no chyba że startujesz w zawodach i na prawde te ułamki mocy są ci niezbędne. tak to lepiej za te prawie 300 zł kup sobie paliwa, albo troche dozbieraj i jedź na szkolenie enduro - zapewniam Cię że duzo więcej Ci to da
moto musi miec dobry wydech, a gaźnik po tym zabiegu wymagał by też rejettingu całego gaźnika żeby nie dusiło go
moimz daniem totalna strata kasy, no chyba że startujesz w zawodach i na prawde te ułamki mocy są ci niezbędne. tak to lepiej za te prawie 300 zł kup sobie paliwa, albo troche dozbieraj i jedź na szkolenie enduro - zapewniam Cię że duzo więcej Ci to da
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości