Zobacz wÄ…tek - Pompa PrzyspieszajÄ…ca
NAS Analytics TAG

Pompa PrzyspieszajÄ…ca

Enduro, Cross
_________

Pompa PrzyspieszajÄ…ca

Postprzez maciek2504 » 14/9/2014, 12:41

Siemanko. Planuje kupic do mojej bety rr 250 4t pompe przyspieszajacÄ… do gaznika keihin fcr mx37. Co sÄ…dzicie o tego typu modyfikacji ? Czy warto ? http://www.24mx.pl/pompka-przyspieszaja ... hot-twenty myslalem o tej.
maciek2504
Świeżak

Postprzez henio12323 » 14/9/2014, 14:31

nie opłaca się, to sie sprawdza jak masz wprowadzony poważny tuning silnika, ja mam taką pompke ( no nie taką ale podobną ) i po wymieniae z oryginału moto przy dodaniu gazu od razu gasł, zalewało dotrysk miałem chyba z 6 sekund, wiec regulacjami go przykręciłem do 1.5 sekundy i chodzi jak malinka, ale równie dobrze mógłbym załozyc oryginalną pompke i rozkrecic regulacje.

moto musi miec dobry wydech, a gaźnik po tym zabiegu wymagał by też rejettingu całego gaźnika żeby nie dusiło go

moimz daniem totalna strata kasy, no chyba że startujesz w zawodach i na prawde te ułamki mocy są ci niezbędne. tak to lepiej za te prawie 300 zł kup sobie paliwa, albo troche dozbieraj i jedź na szkolenie enduro - zapewniam Cię że duzo więcej Ci to da
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê